CUBAANSE BOKS STERREN OP WORLD PORT BOXING 2017 ROTTERDAM - Vechtsport Info
Home / Nieuws / CUBAANSE BOKS STERREN OP WORLD PORT BOXING 2017 ROTTERDAM

CUBAANSE BOKS STERREN OP WORLD PORT BOXING 2017 ROTTERDAM

De organisatie van het eerste World Port Boxing evenement is er in geslaagd om de Cubanen te overtuigen met een sterke selectie naar Rotterdam te komen.

De organisatie van het eerste World Port Boxing evenement is er in geslaagd om de Cubanen te overtuigen met een sterke selectie naar Rotterdam te komen.

Dat de President van de Cubaanse Boksbond de uitnodiging serieus heeft genomen blijkt wel uit de deelnemerslijst die is doorgegeven aan de organisatie! De ijzersterke Cubanen (maar liefst 7 finaleplaatsen tijdens het WK vorige week in Hamburg) zullen met een ongekend sterrenensemble naar Rotterdam komen en zondag 12 november 2017 aantreden met een hele rits aan Olympisch- en Wereldkampioenen.

Olympisch kampioenen onder deelnemers

In de ring verschijnen onder andere Lazaro Alvarez (60kg), 3-voudig wereldkampioen en bronzen medaille winnaar van Rio, Wereld- en Olympisch kampioen van Londen Roniel Iglesia (69kg), Wereld- en Olympisch kampioen van Rio Arlen Lopez (75kg) en de absolute ster Julio César la Cruz (81kg), meervoudig Wereld- en Olympisch kampioen van Rio.

IJzersterk voorprogramma

Voor Nederland komen onder andere Roy Korving, Peter Müllenberg, Max van der Pas, Delano James en Enrico Lacruz in de ring tijdens de interland. In een tevens ijzersterk voorprogramma komen o.a. Rotterdams lokale boksheld Artjom Kasparian maar ook Olympisch zilver winnares en Europees kampioene Nouchka Fontijn uit in de ring. De organisatie is nog bezig om voor Nouchka Fontijn een sterke tegenstandster te contracteren.

De internationale bokswereld kijkt uit naar deze eerste editie. Gezien het verloop van de voorverkoop is de organisatie er van overtuigd dat het evenement binnen een mum van tijd uitverkocht zal zijn.

Info via: info@hearts-sports.com

Bekijk ook

Kickbokser Mickael Palandre trapt rivaal door touwen ring! 'Harde landing'

Kickbokser trapt rivaal door touwen ring! ‘Harde landing’ (video)

Mickael Palandre trapte zijn tegenstander de Egyptenaar Taha El Mekarem zo hard afgelopen zaterdag

Zoon bokslegende Manny Pacquiao blijft verliezen

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Ik ben constant aan het trainen

‘Badr als gezamenlijke vijand!’ Overeem over trainen voor gevecht met aartsrivaal

Alistair Overeem maakt zich op voor zijn debuut bij Glory Kickboxing op 8 oktober tegen legende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page