CUBAANSE BOKS STERREN OP WORLD PORT BOXING 2017 ROTTERDAM Nieuws
Nieuws

CUBAANSE BOKS STERREN OP WORLD PORT BOXING 2017 ROTTERDAM

CUBAANSE BOKS STERREN OP WORLD PORT BOXING 2017 ROTTERDAM

De organisatie van het eerste World Port Boxing evenement is er in geslaagd om de Cubanen te overtuigen met een sterke selectie naar Rotterdam te komen.

CUBAANSE BOKS STERREN OP WORLD PORT BOXING 2017 ROTTERDAM

Dat de President van de Cubaanse Boksbond de uitnodiging serieus heeft genomen blijkt wel uit de deelnemerslijst die is doorgegeven aan de organisatie! De ijzersterke Cubanen (maar liefst 7 finaleplaatsen tijdens het WK vorige week in Hamburg) zullen met een ongekend sterrenensemble naar Rotterdam komen en zondag 12 november 2017 aantreden met een hele rits aan Olympisch- en Wereldkampioenen.

Olympisch kampioenen onder deelnemers

In de ring verschijnen onder andere Lazaro Alvarez (60kg), 3-voudig wereldkampioen en bronzen medaille winnaar van Rio, Wereld- en Olympisch kampioen van Londen Roniel Iglesia (69kg), Wereld- en Olympisch kampioen van Rio Arlen Lopez (75kg) en de absolute ster Julio César la Cruz (81kg), meervoudig Wereld- en Olympisch kampioen van Rio.

IJzersterk voorprogramma

Voor Nederland komen onder andere Roy Korving, Peter Müllenberg, Max van der Pas, Delano James en Enrico Lacruz in de ring tijdens de interland. In een tevens ijzersterk voorprogramma komen o.a. Rotterdams lokale boksheld Artjom Kasparian maar ook Olympisch zilver winnares en Europees kampioene Nouchka Fontijn uit in de ring. De organisatie is nog bezig om voor Nouchka Fontijn een sterke tegenstandster te contracteren.

De internationale bokswereld kijkt uit naar deze eerste editie. Gezien het verloop van de voorverkoop is de organisatie er van overtuigd dat het evenement binnen een mum van tijd uitverkocht zal zijn.

Info via: info@hearts-sports.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws