Home / Nieuws / Crowdfunding na overlijden dochter kickbokser Andre Tete

Crowdfunding na overlijden dochter kickbokser Andre Tete

Treurig nieuws omtrent de welbekende vechtsporter Andre Tete. Zijn dochtertje overleed zeer recent aan een zeldzame bloed aandoening.

Naar aanleiding van het overlijden op veel te jonge leeftijd van Andre’s dochter, Helena is er een crowd funding actie gestart om geld in te zamelen voor bloedziekten en stamcel onderzoek.

Andre’s broer Ben startte de actie en zegt hierover; “Ik kreeg vragen over welke bloemen er het beste voor de uitvaart gestuurd konden worden. Om een overvloed aan bloemen te voorkomen leek het mij goed dit mooie gebaar om te buigen.”

Help mee

“Door het geld wat aan bloemen zou worden besteed aan een actie te geven voor verder onderzoek, hopen wij dat op deze manier het overlijden van Helena anderen zal helpen.”

Het doel van de actie is om €25.000 binnen te halen voor het onderzoek, ten tijde van schrijven stond de teller al op ruim € 8.000. Personen die willen bijdragen voor dit onderzoek kunnen dat doen via de webpagina van GetFunded door hier te klikken.

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT