Crowdfunding na overlijden dochter kickbokser Andre Tete Nieuws
Nieuws

Crowdfunding na overlijden dochter kickbokser Andre Tete

Crowdfunding na overlijden dochter kickbokser Andre Tete
Crowdfunding na overlijden dochter kickbokser Andre Tete

Treurig nieuws omtrent de welbekende vechtsporter Andre Tete. Zijn dochtertje overleed zeer recent aan een zeldzame bloed aandoening.

Naar aanleiding van het overlijden op veel te jonge leeftijd van Andre's dochter, Helena is er een crowd funding actie gestart om geld in te zamelen voor bloedziekten en stamcel onderzoek.

Andre's broer Ben startte de actie en zegt hierover; "Ik kreeg vragen over welke bloemen er het beste voor de uitvaart gestuurd konden worden. Om een overvloed aan bloemen te voorkomen leek het mij goed dit mooie gebaar om te buigen."

Help mee

"Door het geld wat aan bloemen zou worden besteed aan een actie te geven voor verder onderzoek, hopen wij dat op deze manier het overlijden van Helena anderen zal helpen."

Het doel van de actie is om €25.000 binnen te halen voor het onderzoek, ten tijde van schrijven stond de teller al op ruim € 8.000. Personen die willen bijdragen voor dit onderzoek kunnen dat doen via de webpagina van GetFunded door hier te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws