Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen Nieuws
Nieuws

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

Net zoals Conor McGregor eerder dit jaar deed, wil Cris "Cyborg" Justino misschien de overstap maken naar het boksen.

De regerend en verdedigende UFC-kampioene heeft in het verleden al aan kickboksen gedaan, maar de afgelopen maanden heeft Cyborg vriendschap gesloten met de tweevoudige Olympische gouden medaillewinnaar, Clarissa Shields, die ook een parttime trainingspartner is geworden. Feit is dat onze eigen Jorina Baars te sterk was voor Cris Cyborg tijdens hun kickboks partij. Voeg daar nog aan toe, dat UFC-president Dana White plannen heeft om volgend jaar een bokspromotie te lanceren en dat zou voor Cyborg de perfecte tijd kunnen zijn om haar overstap te maken.

Cris Cyborg wil een overstap maken naar het boksen

Cris Cyborg houdt van het vechten

Ik heb gevochten sinds mijn twaalfde jaar, "vertelde Cyborg eerder "Soms win je, soms verlies je, maar één ding is dat je leert. Je leert veel dingen. Ik vecht graag in verschillende stijlen. Ik vecht graag in jiu-jitsu, ik doe graag mee aan het worstelen, Muay Thai, en als ik op een dag de gelegenheid heb om te vechten in het boksen, waarom niet? "Ik denk dat wanneer je een sport specifiek traint, je meer leert. Voor mij zou het heel leuk zijn. Stel je voor dat ik mijn carrière afmaak, misschien doe ik meer boksgevechten. "

Volgens Cyborg had ze eigenlijk al een eerste gesprek met White

In het gesprek waarin ze haar interesse uitsprak om op een gegeven moment in de toekomst een bokswedstrijd te doen. Het is duidelijk dat Cyborg nu gefocust is op haar MMA-carrière, waar ze de UFC-kampioen is, maar als de gelegenheid zich voordoet om haar te laten oversteken naar het boksen, zou ze de kans grijpen.

Dana weet dat ik wil boksen

Ik heb hem gezegd dat als ik de gelegenheid heb zoals McGregor een bokswedstrijd te doen, dan pak ik de kans, "zei Cyborg. "Ik hou van mijn werk. Ik hou van vechten. Ik hou ervan om te concurreren. "Dit is mijn taak en wanneer ik mijn carrière beëindig, wil ik niet denken" oh, dat moest ik doen ". Nee, ik doe het graag. Ik hou ervan om hard te trainen en te doen waar ik de kans voor krijg. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws