Cris Cyborg verslaat Yana Kunitskaya en behoudt vedergewicht titel Nieuws
Nieuws

Cris Cyborg verslaat Yana Kunitskaya en behoudt vedergewicht titel

Cris Cyborg verslaat Yana Kunitskaya en behoudt vedergewicht titel

Cris Cyborg schakelt Yana Kunitskaya razendsnel uit bij UFC 222

Cyborg (20-1 MMA, 5-0 UFC) behield de vedergewicht titel en stopte Kunitskaya (10-4 MMA, 0-1 UFC) met een eerste ronde TKO. De overwinning kwam op 3:25 in de eerste ronde. Kunitskaya kwam naar de UFC als de kampioen van Invicta FC. De vedergewicht-titel van de dames was het belangrijkste evenement van de UFC 222-show van vandaag in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Het uitgezonden op pay-per-view volgende prelims op FS1 en UFC Fight Pass.

Cris Cyborg verslaat Yana Kunitskaya en behoudt vedergewicht titel

Cyborg verdedigde zichzelf met succes

Kunitskaya schopte maar en liep toen tegen een rechterhand van Cyborg aan. Maar Kunitskaya antwoordde met een takedown in het midden van het doek. Toen Cyborg opstond, nam Kunitskaya haar terug naar de grond. Cyborg kwam aan het hek, maar Kunitskaya bleef op haar zitten en probeerde voor een nieuwe takedown te werken.. Kunitskaya ging voor een single, maar Cyborg verdedigde zichzelf met succes.

Cyborg bleef geduldig

Halverwege brak Cyborg uiteindelijk weg en stootte een rechterhand uit met als gevolg dat Kunitskaya op het doek terecht kwam. Cyborg bleef geduldig en met minder dan twee minuten kwam zij weer met een rechterhand. Kunitskaya raakte het canvas en zat in de problemen. Cyborg liet haar rechterhand zakken terwijl Kunitskaya lag en kort daarna was het allemaal voorbij. Naderhand zei Cyborg dat de enige waardige volgende tegenstander voor haar de bantamgewicht kampioen, Amanda Nunes is, een mede-Braziliaan. Nunes next up is klaar om haar titel te verdedigen tegen Raquel Pennington in mei.

Ik voelde me erg voorbereid," zei Cyborg

"Ik train de hele tijd, dus ik nam dit gevecht op korte termijn aan, maar ik voelde me erg voorbereid," zei Cyborg. "Ik wacht nu op Amanda (Nunes). Ze heeft me uitgedaagd en ik wil met haar vechten. Ik wil iedereen eraan herinneren dat ze me heeft uitgedaagd en Cyborg zal antwoorden als je Cyborg uitdaagd. ' Cyborg won voor de 20e opeenvolgende keer. Ze is heeft meer verloren sinds haar pro-debuut bijna 13 jaar geleden. Kunitskaya is terug in de verliezers hoek en heeft twee van haar afgelopen drie gevechten laten verloren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws