CRIS CYBORG VERDIENT HALF MILJOEN DOLLAR OP UFC 219 Nieuws
Nieuws

CRIS CYBORG VERDIENT HALF MILJOEN DOLLAR OP UFC 219

CRIS CYBORG VERDIENT HALF MILJOEN DOLLAR OP UFC 219

Cris Cyborg heeft haar nieuwe contract binnengehaald en ze incasseert flink met haar eerste gevecht als kampioen!

Cris Cyborg heeft een paar maanden geleden een lucratieve nieuwe multi-fight deal met de UFC geïnkt na het winnen van het vedergewicht kampioenschap voor dames en nu krijgen we een kijkje in wat ze heeft verdiend. Volgens de Athletic Commission van Nevada, heeft Cyborg $ 500.000 verdiend voor haar eerste titelverdediging tegen Holly Holm op UFC 219 afgelopen zaterdagavond.

CRIS CYBORG VERDIENT HALF MILJOEN DOLLAR OP UFC 219

Holly Holm tweede best betaalde vrouwelijk vechter in de UFC

Cyborg staat bovenaan de loonlijst voor de kaart en maakt een vast bedrag van $ 500.000 met geen winbonificatie aan het eind van de avond. Wat betreft Holm, zij is de op een na best betaalde atleet op de kaart en maakte een vaste $ 300.000 voor haar deel in het hoofdevenement, dat zal dienen als haar tweede kans op de UFC-titel voor vedergewicht bij de dames. Dat vechten in de UFC lucratief is gebleken is geen geheim, en is het doel voor vele MMA prospects.

Khabib Nurmagomedov pakt $ 160.000

In de co-main event, heeft ongeslagen Russische sloopmachine Khabib Nurmagomedov $ 80.000 verdiend voor deelname, en een nog eens een extra bonus van $ 80.000 voor het winnen. Ondertussen is Edson Barboza net achter hem geëindigd met $ 75.000 om te vechten in de co-headliner die de volgende nummer 1 kanshebber in de lichtgewicht divisie heeft bepaalt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws