CRIS CYBORG VERDIENT HALF MILJOEN DOLLAR OP UFC 219 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / CRIS CYBORG VERDIENT HALF MILJOEN DOLLAR OP UFC 219

CRIS CYBORG VERDIENT HALF MILJOEN DOLLAR OP UFC 219

Cris Cyborg heeft haar nieuwe contract binnengehaald en ze incasseert flink met haar eerste gevecht als kampioen!

Cris Cyborg heeft een paar maanden geleden een lucratieve nieuwe multi-fight deal met de UFC geïnkt na het winnen van het vedergewicht kampioenschap voor dames en nu krijgen we een kijkje in wat ze heeft verdiend. Volgens de Athletic Commission van Nevada, heeft Cyborg $ 500.000 verdiend voor haar eerste titelverdediging tegen Holly Holm op UFC 219 afgelopen zaterdagavond.

CRIS CYBORG VERDIENT HALF MILJOEN DOLLAR OP UFC 219

Holly Holm tweede best betaalde vrouwelijk vechter in de UFC

Cyborg staat bovenaan de loonlijst voor de kaart en maakt een vast bedrag van $ 500.000 met geen winbonificatie aan het eind van de avond. Wat betreft Holm, zij is de op een na best betaalde atleet op de kaart en maakte een vaste $ 300.000 voor haar deel in het hoofdevenement, dat zal dienen als haar tweede kans op de UFC-titel voor vedergewicht bij de dames. Dat vechten in de UFC lucratief is gebleken is geen geheim, en is het doel voor vele MMA prospects.

Khabib Nurmagomedov pakt $ 160.000

In de co-main event, heeft ongeslagen Russische sloopmachine Khabib Nurmagomedov $ 80.000 verdiend voor deelname, en een nog eens een extra bonus van $ 80.000 voor het winnen. Ondertussen is Edson Barboza net achter hem geëindigd met $ 75.000 om te vechten in de co-headliner die de volgende nummer 1 kanshebber in de lichtgewicht divisie heeft bepaalt.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page