Cris Cyborg Tekent Nieuwe Deal Met UFC Nieuws
Nieuws

Cris Cyborg Tekent Nieuwe Deal Met UFC

Cris Cyborg Tekent Nieuwe Deal Met UFC

Niet alleen heeft Cris Cyborg haar eerste UFC titelverdediging volgende maand, ze heeft ook een nieuwe deal.

Cyborg, de vedergewichtkampioen, kondigde eerder op haar website aan dat ze een nieuw UFC-contract heeft ondertekend dat haar zal binden voor "ten minste de komende 15 maanden", waardoor ze de "best betaalde vrouwelijke vechter is die momenteel op het UFC-rooster staat. De nieuwe deal komt een dag nadat de UFC Cyborg heeft aangekondigd haar titel zal verdedigen tegen ex-bantamgewichtkampioen Holly Holm op 30 december op de UFC 219.

Cris Cyborg Tekent Nieuwe Deal Met UFC

"Ik ben verheugd om toegewijd te zijn aan de UFC", zei Cyborg in een verklaring.

"Dana White heeft zichzelf bewezen als de beste promotor in de sport, en met de recente toevoeging van Mick Maynard als matchmaker voor vrouwen, vond ik dat het tijd was om tot een overeenkomst te komen waarbij we allebei kunnen samenwerken en toegewijd zijn aan zowel het bouwen van de UFC en de merken van Cris Cyborg. Ik ben verheugd om dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière te beginnen als een echte partner met de UFC en de gevechten die we samen zullen promoten".

Cyborg belichtte haar contractsituatie in juli, voorafgaand aan haar titeloverwinning op Tonya Evinger op UFC 214.

Cyborg zei toen dat haar deal met de UFC in oktober afliep, maar ze hoopte dat ze een nieuwe zou tekenen. De relatie tussen Cyborg en de UFC verliep niet altijd even soepel. UFC-president Dana White en analist Joe Rogan hebben in het bijzonder door de jaren heen onnodige en harde opmerkingen gemaakt over Cyborg. Maar de zaken begonnen eerder dit jaar te keren toen White toegaf dat de UFC "fouten heeft gemaakt" in zijn omgang met Cyborg. Cyborg is een van de grootste, zo niet de grootste, vechters in de MMA-geschiedenis bij de vrouwen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws