Cris Cyborg daagt Holly Holm uit voor titel gevecht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Cris Cyborg daagt Holly Holm uit voor titel gevecht

Cris Cyborg daagt Holly Holm uit voor titel gevecht

Cris Cyborg daagt Holly Holm uit voor het volgende gevecht ter verdediging van de Vedergewicht titel!

Cris Cyborg roept Holly Holm uit voor het volgende gevecht ter verdediging van de Vedergewicht titel!

UFC Women’s Vedergewichtkampioen Cris Cyborg heeft geen tijd verspild in het zoeken naar de volgende uitdager voor haar 145lb band, en heeft haar zinnen gezet op het einde van het jaar om met de voormalige bantamgewicht titelhouder Holly Holm het gevecht aan te gaan. De Braziliaanse maakte gisteren gebruik van haar Instagram account om Holm uit te dagen en heeft zich gericht op UFC 219, die op 30 december in Las Vegas, Nevada, zal plaatsvinden als een potentiële datum en tijd voor de wedstrijd. Details zullen zeker nog volgen.

Cyborg won de vacante titel vorige maand op UFC 214

Cyborg won de vacante titel vorige maand op UFC 214 in Anaheim, Californië met een derde ronde TKO finish op Invicta FC’s bantamgewicht kampioen Tonya Evinger. Hoewel oorspronkelijk gepland om de vedergewicht kampioen Megan Anderson van de all-women’s promotie tegenover zich te hebben, werd de Australische gedwongen om zich uit het evenement terug te trekken vanwege persoonlijke problemen. De titel was vacant omdat het van de eerdere kampioen Germaine de Randamie werd afgenomen voor haar weigering om tegen de nummer één tegenstander Cyborg te vechten.

Holm als gedoodverfde tegenstander

Holm, ondertussen, kwam terug door met een KO-overwinning over Bethe Correia bij UFC Fight Night 111 in Singapore te zegevieren in juni van dit jaar. Dit volgde op een nachtmerrie van drie rechtstreekse nederlagen voor “The Preacher’s Daughter”, waaronder verlies aan de Randamie in haar eerste poging om vedergewicht goud te winnen. Dat de clash tussen Holm en Cyborg een publieks trekker wordt is duidelijk, de hype om het vorige gevecht van cyborg was al groot. De UFC zal er alles aan doen dit gevecht zeker onder de aandacht te brengen van de MMA fans in Amerika en daarbuiten.

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page