'Covid-vaccins werken niet!' UFC-ster McGregor stellig
Home / Nieuws / ‘Covid-vaccins werken niet!’ UFC-ster McGregor stellig

‘Covid-vaccins werken niet!’ UFC-ster McGregor stellig

'Covid-vaccins werken niet!' UFC-ster McGregor stellig

Conor McGregor, UFC-icoon heeft gezegd dat Covid-vaccins niet werken. De Ier doet zijn beweringen dagen nadat hij ‘hypocriete’ regeringen de schuld had gegeven van een nieuwe ronde van lockdowns.

Voormalig UFC-kampioen McGregor bekritiseerde oorspronkelijk de Ierse regering, leider Micheal Martin en diens plaatsvervanger Leo Varadkar in een van zijn laatste snel verwijderde tirades op twitter. McGregor staat bekend om het snel verwijderen van zijn vaak gemene berichten aan mensen als voormalig rivaal Khabib Nurmagomedov.

,,Ierland zal in opstand komen”, zei McGregor die beweert dat zijn land “de langste lockdown in de vrije wereld” heeft doorstaan. De 33-jarige nam de verrassende zet om maandag kort een bericht achter te laten over Covid-behandelingen.

Frustratie

McGregor is boos over de nieuwe beperkingen die Ierland heeft ingesteld; ,,Gefrustreerd door deze nieuwe beperkingen in Ierland”, kondigde hij vorige week aan. ,,We hebben ons deel gedaan en we hebben ons aan de regels gehouden.”

,,De vaccins hebben niet gewerkt om het virus te stoppen”, aldus McGregor. ,,Meer gevaccineerd dan ooit. Meer gevallen dan ooit. Evalueer volledig opnieuw. Stop met het geloven wat je hoort en leest.” De UFC-ster heeft tijdens de pandemie bijna $ 1,5 miljoen aan persoonlijke beschermingsmiddelen betaald en geleverd.

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page