'Covid is geldklopperij!' UFC-kampioen over pandemie
Home / Nieuws / ‘Covid is geldklopperij!’ UFC-kampioen over pandemie

‘Covid is geldklopperij!’ UFC-kampioen over pandemie

'Covid is geldklopperij!' UFC-kampioen over pandemie

Julianna Peña, de pas gekroonde UFC-vrouwen bantamgewicht kampioen verscheen als gast op de podcast van Joe Rogan en gaf haar mening over de COVID-19-pandemie.

Rogan’s zeer populaire podcast op Spotify heeft onlangs de nationale krantenkoppen getrokken voor inhoud die controversiële meningen uitte over COVID-19-behandelingen. Eén aflevering had in het bijzonder invloed op Peña’s mening over de pandemie. De podcast bevatte een interview met Dr. Robert Malone, een viroloog die betrokken was bij vroeg mRNA-technologie onderzoek.

Malone was van Twitter verbannen wegens het naar verluidt verspreiden van verkeerde informatie over COVID-19 en vaccins. Het interview is door YouTube verwijderd. ,,Ik heb met de twee artsen naar de podcast geluisterd van Dr. Malone en Peter McCullough. Dat was een eye-opener voor mij”, zei Pena. De afleveringen met Dr. Malone en McCullough werden met miljoenen gedeeld op sociale media en leidden tot heftige reacties.

Grote onzin

270 artsen, wetenschappers, professoren en gezondheidswerkers schreven een open brief aan Spotify waarin ze het platform vroegen een beleid te voeren tegen ‘desinformatie’. De legendarische muzikant Neil Young stelde een ultimatum aan Spotify en vertelde het platform om zijn muziek te verwijderen of Rogan’s podcast te verwijderen. Spotify koos ervoor om de muziek van Young te verwijderen.

,,Ik ben een enorme complot theoreticus in deze hele zaak en dat ben ik al vanaf het allereerste begin”, zei Peña. “Ik heb zoiets van, dit is gewoon geldklopperij. Dit is dat ze ons proberen te vermoorden, weet je? En dit is belachelijk.” Rogan verzette zich tegen Peña’s opmerkingen. ,,Ik denk niet dat ze ons proberen te vermoorden. Ik denk dat er veel verwarring is over wat werkt en wat niet”, antwoordde Rogan.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page