Covid ellende niet voorbij! Groot boksevent uitgesteld Nieuws
Nieuws

Covid ellende niet voorbij! Groot boksevent uitgesteld

Covid ellende niet voorbij! Groot boksevent uitgesteld

Triller stelt haar Triad Combat 2-evenement van 26 februari uit vanwege zorgen over COVID-19 besmettingen. Besloten is het uit te stellen naar later een latere datum.

Het evenement zou plaatsvinden op 26 februari in het Toyota Center in Houston welke de gastarena is voor voor het UFC 271-evenement van aanstaande zaterdag. Niet alleen stelt Triller haar evenement uit, ook een concert van countryster Jason Aldean, maar wordt verplaatst naar een latere datum vanwege de stijgende gevallen van COVID-19 in het gebied.

Te groot risico

,,We hebben deze zeer moeilijke beslissing genomen uit een overvloed aan voorzichtigheid voor de Fight Club-atleten en fans van Triad en Jason Aldean. We hebben vastgesteld dat het, gezien de huidige toestand van het Omnicron-virus, het in ons collectieve belang was om dit grote arena-evenement uit te stellen”, zei Triller in een verklaring.

,,Alle tickets zullen worden terugbetaald en blijf op de hoogte voor opwindend nieuws over waar en wie ons volgende evenement zal vechten en rocken." Meerdere UFC-veteranen zouden op het evenement vechten. waaronder voormalig zwaargewicht kampioen Junior dos Santos en licht zwaargewicht kampioen Vitor Belfort.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws