Costello van Steenis wint van Steve Skrzat op Bellator 185 Nieuws
Nieuws

Costello van Steenis wint van Steve Skrzat op Bellator 185

Costello van Steenis wint van Steve Skrzat op Bellator 185

Naast het debuut van Gegard Mousasi vocht Costello ook een partij uit met Steve Skrzat

De jonge vechter Van Steenis 8-1-0 uit Nederland liet zijn kwaliteiten zien in de Bellator ring waar hij tegen Steve Skrzat 8-9-0 vocht. Van Steenis bleek echter te sterk voor Steve Skrzat, die dus als verliezer de ring uit ging. In de eerste ronde ging Skrzat neer en kwam in een submission terecht. Daar maakte Van Steenis het af met zogenaamde submission strikes. Het licht ging uit voor Skrzat op 2.52. Dit zal dan ook niet het laatste gevecht zijn voor Van Steenis binnen Bellator, en zullen wij ongetwijfeld nog veel van hem horen.

Costello van Steenis wint van Steve Skrzat op Bellator 185

Nederland goed vertegenwoordigd in Bellator

Naast van Steenis is Nederland goed vertegenwoordigd binnen Bellator, Natuurlijk Gegard Mousasi die zijn debuut maakte maar ook eenhoornig Baars (Bellatro Kickboxing) is inmiddels geen onbekende meer.

MMA razend populair in Nederland

Het Mixed Martial Arts afgekort tot MMA maakt een flinke opmars door in Nederland, naast het kickboksen en de overige vechtsporten wordt MMA steeds populairder. Dit heeft tot gevolg dat er ook steeds meer talent als van Steenis opduikt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws