Corrupte agenten gijzelen UFC-vechter: 'Ik kan niet naar huis' (video) Nieuws
Nieuws

Corrupte agenten gijzelen UFC-vechter: 'Ik kan niet naar huis' (video)

Corrupte agenten gijzelen UFC-vechter: 'Ik kan niet naar huis' (video)

Brian Ortega de bekende UFC-vechter is te zien in een video met corrupte agenten in Mexico: ,,Ze hebben mijn rijbewijs ingenomen, zodat ik niet meer naar huis kan", zegt Ortega in de video.

UFC-ster Ortega heeft beelden gedeeld van politieagenten die hem weigeren te laten vertrekken nadat hij hen weigerde geld te geven. De vechter voelt zich gegijzeld doordat zijn rijbewijs werd ingenomen omdat hij niet wilde betalen.

Corrupte honden

Ortega heeft verteld hoe trots hij is op zijn Mexicaanse afkomst in het verleden. Maar volgens de volgende beelden op sociale media lijkt hij eerder deze week betrokken te zijn geweest bij een politie-incident.

Het commentaar bij de video luidt van een bezorgde fan: ,,Brian Ortega vertelde deze corrupte agenten in Mexico op te rotten, die wilden geld van hem, omdat ze zijn rijbewijs hadden afgenomen, zodat hij nu niet meer weg kan. Ik hoop dat de UFC hem op de een of andere manier kan helpen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws