CORONOMAATREGELEN: Vechtsport organisatie Enfusion zet events door Nieuws
Nieuws

CORONOMAATREGELEN: Vechtsport organisatie Enfusion zet events door

CORONOMAATREGELEN: Vechtsport organisatie Enfusion zet events door
CORONOMAATREGELEN: Vechtsport organisatie Enfusion zet events door

Maandag werden de nieuwe coronamaatregelen afgekondigd door de overheid. Beperkingen aan het aantal mensen dat samen mag komen is er een van.

Voor events zijn de nieuwe maatregelen die vooralsnog de aankomende drie weken gelden zeer beperkend. De beperking leidde er al toe dat de voetbalclubs de competitie stil willen leggen. Ook vechtsport organisaties krijgen met de nieuwe maatregelen te maken.

De Nederlandse top organisatie Enfusion die als eerste na de lockdown weer kwam met een aantal aangekondigde events, met publiek laat de kop niet hangen. Sterker nog deze past zich aan en zet de aankomende events door. Via een verklaring zegt Enfusion dan ook de geplande events doorgaan te laten vinden.

Andere setting

"Iedereen weet dat we afgelopen maandagavond enkele nieuwe Corona-maatregelen van de overheid hebben gehad in Nederland, die onze organisatie hard hebben geraakt. Na overleg met het Enfusion-team en de vechters, heeft Enfusion besloten om door te gaan met de evenementen op zaterdag 3 oktober en vrijdag 9 oktober," aldus Enfusion.

"Allereerst willen we de vechters bedanken voor hun medewerking. Na alle feedback en bereidheid om door te gaan van de jagers, zal Enfusion doorgaan om deze krijgers te promoten. Enfusion en de vechters hebben samen besloten om de evenementen door te laten gaan en de sport zelf op de eerste plaats te zetten."

Geen publiek

"Het wordt geen evenement zoals normaal, want er zal helemaal geen publiek zijn, maar de fans kunnen de gevechten volgen op www.enfusionlive.com We hopen hierna geen slecht nieuws meer te ontvangen, zodat we kunnen blijven doen waar we goed in zijn, leuke evenementen promoten voor de fans. "

Enfusion kreeg eerder al te maken met een verplaatsing van een gevecht tussen Kevin Hessling en Rodrigo Mineiro op Enfusion Cage Edition 3. Er zou een corona besmetting zijn geconstateerd bij een van de vechters. Dit gevecht is nu verplaatst naar 9 oktober.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws