Home / Nieuws / CORONAVIRUS POLL: Opzeggen Gym Abonnement JA of NEE

CORONAVIRUS POLL: Opzeggen Gym Abonnement JA of NEE

Door het heersende coronavirus zit het merendeel van Nederland aan huis gekluisterd, zo ook een groot aantal vechtsporters.

Met de semi lock-down waar de overheid een ieder vraagt om voorzichtig te zijn en het 1 op 1 contact zoveel mogelijk te vermijden, is de mogelijkheid om in groepsverband te sporten tot vrijwel nul terug gebracht.

Dit merken de diverse Gym’s en sportscholen in de portemonnee, leden die alras opzeggen, initiatieven van sportschoolhouders om de leden tegemoet te komen, tot online trainingen. Dit al breng war gemor teweeg dus besloot onze redactie een Poll te houden.

Niks opzeggen denk er niet aan

De vraag was simpel,”Als de coronavirus maatregelen langer duren dan 6 April. Zou u dan uw sportsschool abonnement afzeggen?” De meerderheid lijkt trouw te blijven aan hun sportschool met maar liefst 70% die aangeeft niet op te zeggen. 30% zit dit anders en zeggen op.

Uit de opmerkingen bij de Poll is op te maken dat het merendeel wat opzegt dit doet omdat men zelf in de financiële problemen verkeert. De 70% die trouw blijft geeft als reden aan de sportschoolhouders trouw te blijven. Hoe dit zich zal verhouden na 6 april laat zich raden.

Bekijk ook

SPORTSCHOLEN DE DUPE: €4000 corona compensatie grote misser

De compensatie zoals ingesteld door de Nederlandse overheid om verlieslijdende ondernemers te compenseren geldt niet ...

Dochter bokslegende Floyd Mayweather zuur na steekincident

Iyanna Mayweather de dochter van bokslegende Floyd Mayweather kijkt wel erg zuur op een politie ...

RINGARTSEN: ‘Stop vechtsport events tijdens corona crisis’

De Association of Ringside Physicians dringt aan op beëindiging van alle vechtsport events tijdens de ...