CORONAVIRUS POLL: Opzeggen Gym Abonnement JA of NEE Nieuws
Nieuws

CORONAVIRUS POLL: Opzeggen Gym Abonnement JA of NEE

CORONAVIRUS POLL: Opzeggen Gym Abonnement JA of NEE
CORONAVIRUS POLL: Opzeggen Gym Abonnement JA of NEE

Door het heersende coronavirus zit het merendeel van Nederland aan huis gekluisterd, zo ook een groot aantal vechtsporters.

Met de semi lock-down waar de overheid een ieder vraagt om voorzichtig te zijn en het 1 op 1 contact zoveel mogelijk te vermijden, is de mogelijkheid om in groepsverband te sporten tot vrijwel nul terug gebracht.

Dit merken de diverse Gym's en sportscholen in de portemonnee, leden die alras opzeggen, initiatieven van sportschoolhouders om de leden tegemoet te komen, tot online trainingen. Dit al breng war gemor teweeg dus besloot onze redactie een Poll te houden.

Niks opzeggen denk er niet aan

De vraag was simpel,"Als de coronavirus maatregelen langer duren dan 6 April. Zou u dan uw sportsschool abonnement afzeggen?" De meerderheid lijkt trouw te blijven aan hun sportschool met maar liefst 70% die aangeeft niet op te zeggen. 30% zit dit anders en zeggen op.

Uit de opmerkingen bij de Poll is op te maken dat het merendeel wat opzegt dit doet omdat men zelf in de financiële problemen verkeert. De 70% die trouw blijft geeft als reden aan de sportschoolhouders trouw te blijven. Hoe dit zich zal verhouden na 6 april laat zich raden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws