? | CORONA LOCKDOWN: MMA-vechters leren dombo politieagenten een lesje burgerrechten Nieuws
Nieuws

? | CORONA LOCKDOWN: MMA-vechters leren dombo politieagenten een lesje burgerrechten

? | CORONA LOCKDOWN: MMA-vechters leren dombo politieagenten een lesje burgerrechten

Politieagenten krijgen een lesje in burgerrechten door gesnapte MMA-vechters.

Door het coronavirus zijn wereldwijd beperkingen opgelegd aan burgers maar ook sporters. In Nederland zijn de coronamaatregelen verlengd en is sporten in groepsverband voor volwassenen nog niet toegestaan.

Als je toch gesnapt wordt hangen er dikke boetes boven het hoofd. Op social media ging een video viraal van twee politieagenten die wel even dachten een dikke vis te hebben gevangen toen zij op een oproep reageerde dat er massaal MMA les gegeven werd.

Ken je rechten

Het voorval welke donderdag plaatsvond in Victoria, Australië bleek anders in elkaar te steken dan de agenten hadden gedacht. Het bleek dat een van de buren voor NSB'ertje had gespeeld om zijn buurman en diens trainingsmaat aan te geven.

Echter bleek dat het om twee MMA-vechters te gaan die thuis aan het trainen waren. De agenten kregen een stevig lesje in burgerrechten door de twee vechters, die in een onvervalst Australisch accent de agenten duidelijk maakten hen maar domboos te vinden die de wet niet kenden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws