Controversiele sparring sessies tussen McGregor en Malignaggi te zien op Netflix Nieuws
Nieuws

Controversiele sparring sessies tussen McGregor en Malignaggi te zien op Netflix

Controversiele sparring sessies tussen McGregor en Malignaggi te zien op Netflix
Controversiele sparring sessies tussen McGregor en Malignaggi te zien op Netflix

Alle fans die de beroemde sparring-sessie tussen Conor McGregor en Paulie Malignaggi willen zien, kunnen eindelijk de kans krijgen.

Dat zegt McGregor-trainer John Kavanagh, die gisteren met Joe Rogan op de JRE MMA-show sprak. Volgens Kavanagh is er een documentaire in de maak voor de populaire streaming dienst Netflix die uitgebreide (zo niet alle) beelden van het sparren zal bevatten.

Hoewel, Kavanagh zegt, het labelen van een spar is enigszins onoprecht. "Ze hebben een sparring sessie gedaan, hij ging weg, de controverse ontstond allemaal omdat er een foto uitlekte en Paulie een interview deed," zei Kavanagh. 'Hij was aan de oostkust bezig met een show, dus toen hij terugkwam, kwam hij terug om ruzie te maken. “

Raar

“Het was een rare nacht in de sportschool, want de broers Fertitta kwamen binnen, Dana kwam binnen, er kwamen maar weinig beroemdheden binnen. Het was een gevecht ... ze deden twaalf harde rondes. ”

"Ik denk dat er binnenkort iets op Netflix wordt uitgebracht op basis van dat gevecht en het zal alle rondes bevatten. We hebben de twaalf rondes. Voor zover ik weet, heb ik onlangs een interview gedaan. Ik denk dat het een driedelige documentaire is die binnenkort op Netflix zal verschijnen. Zodat mensen er zelf over kunnen oordelen. "

Discussie

Terwijl McGregor kort na de affaire een paar opmerkingen maakte, was het meestal Malignaggi die de discussie levend heeft gehouden. Zelfs nu, ruim een ​​jaar later, wordt de bokser er nog steeds naar gevraagd en betwist hij nog steeds het bestaande verhaal dat hij door McGregor werd neergeslagen.

Wat Kavanagh betreft laat hij het open voor de fans en hun eigen interpretatie, maar zei wel dat het voor een overtuigende kijk belevenis zorgt.

"Het bleek een geweldige wedstrijd te zijn," zei Kavanagh. "En ik zal wedstrijd zeggen omdat het geen spar was, ze waren de hele tijd aan het praten. Ze praatten de hele tijd, Paulie praatte tegen me, hij praatte met de cameraman, hij was bijna beter dan Conor, het was geweldig om te zien. “

“Iedereen heeft een geweldige avond gehad, en ik denk dat ze allebei echt bizar genoten hebben. Het is zoals Conor en Nate [Diaz]. Het zijn Batman en The Joker, ze hebben elkaar allebei nodig. Ze haten elkaar, maar ze houden van elkaar. “

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws