CKMA TEAM Op 2017 Gold Cup Kyokushin toernooi in Montreal Nieuws
Nieuws

CKMA TEAM Op 2017 Gold Cup Kyokushin toernooi in Montreal

CKMA TEAM Op 2017 Gold Cup Kyokushin toernooi in Montreal

IFK Canada: Resultaten van de Gold Cup 2017

Team Contact Kicks Martial Arts nam deel aan de 2017 Gold Cup Kyokushin toernooi in Montreal, die meer dan 425 deelnemers had getrokken.

foto; www.kwunion.com
foto; www.kwunion.com

Het CKMA team had 11 leden die concurreren in kumite semi-contact en kata. Het team bracht 8 trofeeën: 2 eerste plaats 3 3 op de tweede plaats en derde plaats.

De dag begon met kinderen kata en drie studenten van CKMA uitgevoerd Seienchin Kata, het hoogste niveau kata in het hele toernooi, en weergegeven veruit de beste techniek in het algemeen. De resultaten waren:

8 y / o Quinlan 1
10 j / o Connor 2
12 y / o Kyla 1

Kids karate team

Verder was er de kid's semi-contact kumite. CKMA werd vertegenwoordigd door 8 y / o broer en tweeling Arno en Amelie, het eerste toernooi beide. Amelie ging naar huis met de 2e plaats trofee. Arno raakte gewond in de solar plexus in zijn tweede gevecht, maar ging verder naar het volgende gevecht voor de 3e plaats. Hij had niet gewonnen, maar hij won iets veel belangrijker. Hij won de prestatie om pijn te overwinnen en heeft de les geleerd van doorzettingsvermogen. Osu!

Superieure techniek

De volwassenen toonde grote technische kunde, met hun superieure techniek en ieders persoonlijke stijl. Helaas hebben sommige niet de "winst" gehaald als gevolg van het ontbreken van agressieve strategie, maar in plaats daarvan op zoek naar alleen de knock-out. Dat gezegd zijnde, was het nog een spectaculair optreden en een grote leerervaring!

Iedereen eindigde de dag het met het gevoel van trots, en namen 2e en drie 3e plaats trofeeën mee naar huis een in de semi-contact divisie volwassene.

Concurrentie is een belangrijk aspect van karate training, maar het is niet het uiteindelijke doel! Door hard werken en toewijding nodig om goede resultaten te bereiken en het perfectioneren van ons lichaam en geest tot betere mensen en meer waardevolle leden van onze samenleving.

Ga zo door met het goede werk iedereen!
Osu!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws