Conor McGregor's mislukte actie op Floyd Mayweather opnieuw viraal (video) Nieuws
Nieuws

Conor McGregor's mislukte actie op Floyd Mayweather opnieuw viraal (video)

Conor McGregor's mislukte actie op Floyd Mayweather opnieuw viraal (video)

Conor McGregors vreselijke jab-poging tegen bokslegende Floyd Mayweather is opnieuw een virale hit op sociale media. De 32-jarige UFC-superster maakte in 2017 een korte overstap naar het boksen om in Las Vegas te knokken met Mayweather.

Mayweather, 43, zou weglopen met de ultieme wraak voor al de trashtalk, die de Ier voorafgaande de wedstrijd op de Amerikaan losliet. En hij een TKO-overwinning bezegelde in de 10e ronde.

Grote misser

Dat weerhield fans er echter niet van om McGregor te bespotten op een bepaald moment in het gevecht. De clip van drie seconden toont de 'Notorious' die probeert een rechtshandige jab te landen, maar zijn stoot landt ver achter Mayweather.

"Conor McGregor raakt Floyd Mayweather met een brute stoot", schreef de Twitter-gebruiker die de video opnieuw plaatste.

Mayweather behaalde een smetteloos 50-0 record na zijn overwinning op McGregor en zou daarna zijn pensionering aankondigen.

⬇️ LEES OOK ⬇️

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/is-rico-net-zon-kijkcijferkanon-als-badr/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws