Home / Nieuws / Conor McGregor’s mislukte actie op Floyd Mayweather opnieuw viraal (video)

Conor McGregor’s mislukte actie op Floyd Mayweather opnieuw viraal (video)

Conor McGregors vreselijke jab-poging tegen bokslegende Floyd Mayweather is opnieuw een virale hit op sociale media. De 32-jarige UFC-superster maakte in 2017 een korte overstap naar het boksen om in Las Vegas te knokken met Mayweather.

Mayweather, 43, zou weglopen met de ultieme wraak voor al de trashtalk, die de Ier voorafgaande de wedstrijd op de Amerikaan losliet. En hij een TKO-overwinning bezegelde in de 10e ronde.

Grote misser

Dat weerhield fans er echter niet van om McGregor te bespotten op een bepaald moment in het gevecht. De clip van drie seconden toont de ‘Notorious’ die probeert een rechtshandige jab te landen, maar zijn stoot landt ver achter Mayweather.

“Conor McGregor raakt Floyd Mayweather met een brute stoot”, schreef de Twitter-gebruiker die de video opnieuw plaatste.

Mayweather behaalde een smetteloos 50-0 record na zijn overwinning op McGregor en zou daarna zijn pensionering aankondigen.

⬇️ LEES OOK ⬇️

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page