Conor McGregor voorlopig geschorst door UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Conor McGregor voorlopig geschorst door UFC

Conor McGregor voorlopig geschorst door UFC

Conor McGregor lijkt goed in vorm voor UFC 229

Conor McGregor is voorlopig geschorst op medische gronden door UFC. Dit vanwege de blessures die hij heeft opgelopen in zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 229. Ondanks de geruchten over een rematch, mag de Ier zeker een maand niet vechten.

Dat schrijft The Sun.Voor Conor is de strijd nog niet gestreden. The Notorious schrijft op zijn Instagram onder andere het volgende: ‘We lost the match but won the battle. The war goes on’ en ‘I’ll be back.’

Nederlaag

Na zijn Submission-nederlaag in de vierde ronde tegen Khabib Nurmagomedov mag The Notorious niet ‘meer vechten tot 6 november, en geen fysieke contactsport is toegestaan tot 28 oktober. De man die hem versloeg, Khabib Nurmagomedov, staat niet op de lijst voorlopige schorsing – misschien wel om te benadrukken hoe overtuigend zijn optreden in Las Vegas was.

Als er na een vechtpartij blauwe plekken zijn ontstaan worden vechters beoordeeld door het UFC medische teams. Daarop wordt vervolgens een beslissing genomen over het wanneer ze weer kunnen gaan trainen en wanneer ze weer mogen vechten. McGregor’s medische schorsingvoor een maand door de Nevada State Athletic Commission (NSAC) komt dus niet onverwachts.

Nate Diaz vs. McGregor III?

Dustin Poirier is volgens meerdere bronnengeblesseerde geraakt. Hij is van de lijst af bij UFC 230 co-main event tegen Nate Diaz in New York. Zou dit een opening zijn voor een gevecht tussen Nate Diaz en McGregor III tijdens UFC 230?

 

 

 

Bekijk ook

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor,

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page