Conor McGregor voorlopig geschorst door UFC Nieuws
Nieuws

Conor McGregor voorlopig geschorst door UFC

Conor McGregor voorlopig geschorst door UFC
Conor McGregor voorlopig geschorst door UFC

Conor McGregor is voorlopig geschorst op medische gronden door UFC. Dit vanwege de blessures die hij heeft opgelopen in zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 229. Ondanks de geruchten over een rematch, mag de Ier zeker een maand niet vechten.

Nederlaag

Na zijn Submission-nederlaag in de vierde ronde tegen Khabib Nurmagomedov mag The Notorious niet 'meer vechten tot 6 november, en geen fysieke contactsport is toegestaan tot 28 oktober. De man die hem versloeg, Khabib Nurmagomedov, staat niet op de lijst voorlopige schorsing - misschien wel om te benadrukken hoe overtuigend zijn optreden in Las Vegas was.

Als er na een vechtpartij blauwe plekken zijn ontstaan worden vechters beoordeeld door het UFC medische teams. Daarop wordt vervolgens een beslissing genomen over het wanneer ze weer kunnen gaan trainen en wanneer ze weer mogen vechten. McGregor's medische schorsingvoor een maand door de Nevada State Athletic Commission (NSAC) komt dus niet onverwachts.

Nate Diaz vs. McGregor III?

Dustin Poirier is volgens meerdere bronnengeblesseerde geraakt. Hij is van de lijst af bij UFC 230 co-main event tegen Nate Diaz in New York. Zou dit een opening zijn voor een gevecht tussen Nate Diaz en McGregor III tijdens UFC 230?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws