Conor McGregor verslaat Anthony Joshua en Deontay Wilder – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Conor McGregor verslaat Anthony Joshua en Deontay Wilder

Conor McGregor verslaat Anthony Joshua en Deontay Wilder

Conor McGregor verslaat Anthony Joshua en Deontay Wilder

Voormalig UFC lichtgewicht en vedergewicht titelverdediger Conor McGregor. Is opgenomen op Forbes ’2020 Highest-Paid Celebrities-lijst en neemt plek 53 in.

Conor McGregor verdiende niet alleen met sporten zijn exorbitante fortuin. Zijn onderneming ‘Proper 12’ Whisky heeft zijn waarde vele malen vergroot, gezien het waanzinnige commerciële succes. Bovendien heeft het gevestigde merk van Conor hem geholpen zijn product effectief op de markt te brengen.

Bovendien sloot de Ier een deal met de UFC die het ‘Proper 12’ -logo op het canvas van zijn wedstrijd tegen Khabib Nurmagomedov lieten printen. McGregor staat op nummer 53 op de lijst met de hoogste verdieners en versloeg Deontay Wilder en Anthony Joshua. Maar ook Jennifer Lopez, die 56 op de lijst staat.

Bescheiden man

Via zijn officiële Twitter-account als reactie op zijn plaatsing op de lijst, zegt de altijd bescheiden McGregor. “Bedankt jongens. Ik ben eigenlijk nummer één. Proper Twelves nieuwe cijfers zijn nog niet bekendgemaakt. “

Conor McGregor haalde ongeveer $ 30 miljoen binnen in zijn laatste wedstrijd tegen Cerrone, toen de twee elkaar in januari ontmoetten. Bovendien zorgt een exclusieve Reebok-deal ervoor dat hij nog eens $ 5 miljoen verdient om zijn plek te versterken.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page