Conor McGregor verslaat Anthony Joshua en Deontay Wilder Nieuws
Nieuws

Conor McGregor verslaat Anthony Joshua en Deontay Wilder

Conor McGregor verslaat Anthony Joshua en Deontay Wilder
Conor McGregor verslaat Anthony Joshua en Deontay Wilder

Voormalig UFC lichtgewicht en vedergewicht titelverdediger Conor McGregor. Is opgenomen op Forbes ’2020 Highest-Paid Celebrities-lijst en neemt plek 53 in.

Conor McGregor verdiende niet alleen met sporten zijn exorbitante fortuin. Zijn onderneming ‘Proper 12’ Whisky heeft zijn waarde vele malen vergroot, gezien het waanzinnige commerciële succes. Bovendien heeft het gevestigde merk van Conor hem geholpen zijn product effectief op de markt te brengen.

Bovendien sloot de Ier een deal met de UFC die het ‘Proper 12’ -logo op het canvas van zijn wedstrijd tegen Khabib Nurmagomedov lieten printen. McGregor staat op nummer 53 op de lijst met de hoogste verdieners en versloeg Deontay Wilder en Anthony Joshua. Maar ook Jennifer Lopez, die 56 op de lijst staat.

Bescheiden man

Via zijn officiële Twitter-account als reactie op zijn plaatsing op de lijst, zegt de altijd bescheiden McGregor. "Bedankt jongens. Ik ben eigenlijk nummer één. Proper Twelves nieuwe cijfers zijn nog niet bekendgemaakt. "

Conor McGregor haalde ongeveer $ 30 miljoen binnen in zijn laatste wedstrijd tegen Cerrone, toen de twee elkaar in januari ontmoetten. Bovendien zorgt een exclusieve Reebok-deal ervoor dat hij nog eens $ 5 miljoen verdient om zijn plek te versterken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws