Conor McGregor toch niet gearresteerd geruchtenstroom paniek om niks! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Conor McGregor toch niet gearresteerd geruchtenstroom paniek om niks!

Conor McGregor toch niet gearresteerd geruchtenstroom paniek om niks!

De geruchtenstroom is weer eens op gang, zo zou Connor McGregor gearresteerd zijn voor misdragingen in zijn hotel?

Social media was flink overstroomd doordat UFC lightgewicht Kampioen Conor McGregor mogelijk in Dublin zou zijn gearresteerd na een chaotisch Bellator 187-evenement. Terwijl hij aanwezig was op het evenement, zou McGregor zijn vete voortzetten tegen de ervaren MMA scheidsrechter Marc Goddard, omdat Goddard een feestje in de ring wilde stoppen tussen McGregor en zijn zegevierende teamgenoot Charlie Ward. McGregor en Goddard liggen elkaar niet echt zo wordt gezegd!

Rond de kooi dansen voor de fans

Toen McGregor bleef rondrennen, en rond de kooi danste voor de aanwezige fans, sprong hij bovenop de kooi en sloeg een andere official in het gezicht. Nu zijn er meerdere mensen die op Twitter zeggen dat de problemen daar misschien nog niet zijn geëindigd. Zo zou McGregor gearresteerd zijn voor het vechten in zijn hotel? Zo poste Derek Brunson (UFC vechter) onderstaande tweet waarin hij het volgende schreef: Rumor has it Conor was in a fight at his hotel and arrested. MMA is cursed today. We should all go to sleep, wake up tomorrow, it’s a new day….

laten we lekker gaan slapen want morgen is een nieuwe dag

Met andere woorden wat is er in godsnaam aan de hand, laten we lekker gaan slapen want morgen is een nieuwe dag. De geruchten zijn echter later ontkracht door diverse media. Hoe het ook zij, McGregor heeft de boel weer even op eigen wijze op stelten gezet.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page