Conor McGregor toch niet gearresteerd geruchtenstroom paniek om niks! Nieuws
Nieuws

Conor McGregor toch niet gearresteerd geruchtenstroom paniek om niks!

Conor McGregor toch niet gearresteerd geruchtenstroom paniek om niks!

De geruchtenstroom is weer eens op gang, zo zou Connor McGregor gearresteerd zijn voor misdragingen in zijn hotel?

Social media was flink overstroomd doordat UFC lightgewicht Kampioen Conor McGregor mogelijk in Dublin zou zijn gearresteerd na een chaotisch Bellator 187-evenement. Terwijl hij aanwezig was op het evenement, zou McGregor zijn vete voortzetten tegen de ervaren MMA scheidsrechter Marc Goddard, omdat Goddard een feestje in de ring wilde stoppen tussen McGregor en zijn zegevierende teamgenoot Charlie Ward. McGregor en Goddard liggen elkaar niet echt zo wordt gezegd!

Rond de kooi dansen voor de fans

Toen McGregor bleef rondrennen, en rond de kooi danste voor de aanwezige fans, sprong hij bovenop de kooi en sloeg een andere official in het gezicht. Nu zijn er meerdere mensen die op Twitter zeggen dat de problemen daar misschien nog niet zijn geëindigd. Zo zou McGregor gearresteerd zijn voor het vechten in zijn hotel? Zo poste Derek Brunson (UFC vechter) onderstaande tweet waarin hij het volgende schreef: Rumor has it Conor was in a fight at his hotel and arrested. MMA is cursed today. We should all go to sleep, wake up tomorrow, it’s a new day....

laten we lekker gaan slapen want morgen is een nieuwe dag

Met andere woorden wat is er in godsnaam aan de hand, laten we lekker gaan slapen want morgen is een nieuwe dag. De geruchten zijn echter later ontkracht door diverse media. Hoe het ook zij, McGregor heeft de boel weer even op eigen wijze op stelten gezet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws