Conor McGregor steunt Floyd Mayweather in zware tijd Nieuws
Nieuws

Conor McGregor steunt Floyd Mayweather in zware tijd

Conor McGregor steunt Floyd Mayweather in zware tijd
Conor McGregor steunt Floyd Mayweather in zware tijd

Floyd Mayweather ontving een stijlvol bericht van Conor McGregor na de dood van zijn oom Roger.

De oom en trainer van Floyd Mayweather, Roger, is eerder deze week op 58-jarige leeftijd overleden. De dood van zijn oom en coach, die door velen werd beschouwd als een van de beste in de sport, heeft Floyd erg geraakt.

Het was geen geheim dat Roger's gezondheid achteruit was gegaan, en Floyd heeft er de afgelopen jaren meerdere keren openlijk over gesproken. De bokser bracht de afgelopen dagen hulde aan zijn overleden oom in een reeks posts op sociale media.

Een bak ellende

En het was zo'n bericht op Instagram waar hij een condoleancebericht ontving van McGregor, tegen wie hij in augustus 2017 bokste. "Sorry voor je verlies Floyd. RIP Roger," reageerde McGregor. Mayweather stelde dit zeer op prijs en dankte de Ier voor zijn gebaar.

Het noodlot sloeg vorig week ook al toe bij Mayweather, zijn ex-vriendin Josie Harris, werd dood aangetroffen in haar auto door een van de kinderen van het paar. Door deze verliezen kondigde de bokskampioen donderdag aan in 2020 niet meer in actie te zullen komen in de boksring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws