Conor McGregor staat op gevreesde UFC-ster Khamzat Chimaev's 3-mans hitlist Nieuws
Nieuws

Conor McGregor staat op gevreesde UFC-ster Khamzat Chimaev's 3-mans hitlist

Conor McGregor staat op gevreesde UFC-ster Khamzat Chimaev's 3-mans hitlist

Conor McGregor is een van de drie grote namen die worden genoemd door UFC-ster Khamzat Chimaev. De 28-jarige is hard op weg een van de meest populaire vechters te worden in de MMA-organisatie van Dana White.

Khamzat Chimaev daagt Conor McGregor, Nate Diaz en Jorge Masvidal uit. Hij versterkte vorige maand zijn geloofsbrieven bij UFC 273 toen hij Gilbert Burns versloeg. Chimaev staat nu te popelen om zijn volgende confrontatie aan te gaan en hij heeft zijn doelen hoog gesteld.

Dan maar allemaal

Het op nummer 3 gerangschikte weltergewicht deelde een cartoon afbeelding van zichzelf samen met McGregor, Jorge Masvidal en Nate Diaz op Twitter. Chimaev was eerder verwikkeld in verbale oorlog met zowel McGregor als Diaz. Hij beweerde zelfs dat hij in het verleden naar Ierland probeerde te vliegen om McGregor een pak slaag te geven.

Dat was in 2018 na de opmerkingen en acties van de Ier tijdens zijn aanloop naar de nu legendarische nederlaag tegen Khabib Nurmagomedov. Na te zijn beledigd door de woorden van McGregor over Rusland, zegt Chimaev dat hij op het vliegveld aankwam, maar in plaats daarvan acht uur werd opgesloten voordat hij naar huis werd gestuurd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws