Conor McGregor onthult geheime UFC cijfers: 'In 2021 doen we het nog eens over' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor onthult geheime UFC cijfers: 'In 2021 doen we het nog eens over'

Conor McGregor onthult geheime UFC cijfers: 'In 2021 doen we het nog eens over'

Volgens Conor McGregor vocht hij in het bestverkochte evenement van de UFC in 2020. Via social media onthulde de UFC-ster de cijfers die een organisatie liever geheim houdt. De cijfers geven aan dat 2020 ondanks de coronapandemie nog zo slecht niet was voor de organisatie.

De Ierse superster McGregor ging vandaag naar sociale media om de UFC voor 2020 te feliciteren. En natuurlijk om zichzelf wat complimenten te geven voor het aantrekken van meer dan 1,4 miljoen aankopen voor UFC 246 in januari. waarvan hij zegt dat in 2021 nog eens te zullen doen.

,,Felicitaties aan de UFC voor een goed bevochten 2020! Het enige sportbedrijf ter wereld dat het hele jaar doorkomt! Ongelofelijk! Ik ben vereerd om hun hoogste PPV van het jaar te behalen met McGregor Vs Cerrone", schrijft McGregor op twitter.

Vreemd jaar

2020 is duidelijk een heel vreemd jaar geweest voor de wereld, en dat geldt ook voor de UFC en de overige vechtsport organisaties over de hele wereld. Terwijl Covid-19 zijn best deed om sport over de hele wereld te onderdrukken. Loste de UFC het op en minimaliseerde het de verliezen door shows in lege arena's te houden.

Locaties zoals Florida, Vegas en Fight Island (Abu Dhabi) werden gevonden om de sport voort te zetten. Het event met McGregor was nog met publiek. Volgens de cijfers die McGregor deelt, heeft de show 1.353.429 (online streams) aankopen gedaan. De headliner zag McGregor Donald Cerrone in slechts 41 seconden stoppen. Wat ook als een record gezien kan worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws