Conor McGregor moet zijn UFC titel inleveren Nieuws
Nieuws

Conor McGregor moet zijn UFC titel inleveren

Conor McGregor moet zijn UFC titel inleveren

Edson Barboza vindt McGregor zijn UFC titel niet waardig, hij moet hem inleveren!

De als vierde gerangschikte UFC lichtgewicht Edson Barboza verscheen onlangs bij Damon Martin's, onderdeel van de NerdCore Movement, en verklaarde waarom UFC divisie kampioen Conor McGregor zou moeten worden gestript van zijn titel.

Conor McGregor moet zijn UFC titel inleveren

Conor blijft lang weg, ik denk niet dat hij zich zorgen maakt over de UFC

Waarom maak hij zich geen zorgen over de divisie," zei Barboza, tegen MMAWeekly. 'Hij respecteert ons niet en de UFC neemt zijn titel niet af', legde Barboza uit. "Ik begrijp echt niet waarom de UFC de titel van Germaine de Randamie heeft afgenomen en waarom de UFC de titel van Conor niet afpakt? Neem de titel van Conor af, ik begrijp het echt niet.

Ik denk dat deze titel in de UFC niet aan hem behoort, Conor is geen echte kampioen

Deze man denkt aan boksen; Hij denkt aan een andere sport. Hij denkt niet aan de UFC; Hij denkt niet aan de divisie. Dat is mijn werk. Ik zit in de UFC om de titel te krijgen. Ik ben in de UFC om de kampioen te zijn. Ik weet dat ik de kans verdien zegt Barboza.

"Deze kerel is nog steeds verbonden aan de UFC. Dat is niet goed. Deze man eerbiedigt niemand, hij respecteert de UFC niet en hij is nog steeds kampioen. Dat is gek."

Hoop op kans voor de titel in de UFC

Ik ben nr. 4 in de ranglijst. Mijn laatste twee gevechten, ik vocht iemand achter me in de ranglijst. Op dit moment heb ik drie jongens voor mij: Khabib, Ferguson en Eddie [Alvarez]. Eddie is mijn trainingspartner. Ik zal zeker niet met hem vechten. Hij is mijn vriend. Ik heb twee jongens voor mij. Ik hoop dat de UFC mij de kans geeft om tegen een ​​van die jongens, Khabib of Ferguson te vechten. Ik weet niet wat er aan de hand is?

'Ik ben eerste in de lijn. Ik hoop tegen een van deze jongens te vechten. Ik heb al lang voor de UFC gewerkt. Ik denk dat ik verdien om tegen iemand te vechten als ik een kans wil krijgen op een titel'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws