Conor McGregor moet op 7 april zijn lichtgewicht titel inleveren Nieuws
Nieuws

Conor McGregor moet op 7 april zijn lichtgewicht titel inleveren

Conor McGregor moet op 7 april zijn lichtgewicht titel inleveren

Dana White bevestigd; Conor McGregor zal op 7 april worden ontdaan van lichtgewicht titel

Conor McGregor moet op 7 april zijn lichtgewicht titel inleveren

Het lijkt erop dat we ons concrete antwoord hebben als het gaat om het al dan niet behouden van zijn UFC lightweight championship door Conor McGregor. Zoals de meesten nu weten, gaat Tony Ferguson volgende maand op 7 april de kooi in op UFC 223 tegen Khabib Nurmagomedov voor de interim-titel van Ferguson. Hoewel ... dat is niet langer het geval zoals UFC-president, Dana White ESPN gisteren vertelde dat de strijd voor de onbetwiste titel zal zijn.

Ik hoor altijd, 'wat zal je doen als McGregor de UFC verlaat

White: " Zodra één stoot wordt uitgedeeld, is het voor de volledige titel en het is niet meer dan eerlijk. Ze hebben beide op hun manier zichzelf tot de nummer een positie opgewerkt. Ze verdienen beiden een kans. Dit is goed nieuws voor de fans. Ik hoor altijd, 'wat zal je doen als McGregor de UFC verlaat ...' dit is eerst een sport. Mensen vertrekken, zij hebben veel geld gemaakt en vertrekken. Het gebeurt."

Hij zal worden gestript. Honderd procent

"Conor wil de titel, hij wil de kampioen worden, maar hij wil het niet verdedigen. Ik zou het leuk vinden om te zien dat hij de winnaar van ferguson-khabib in de kooi ontmoet. " De manager van Khabib, Ali Abdelaziz, bevestigde dit nieuws ook toen hij met The Times sprak:"Mcgregor zal niet lang meer kampioen zijn ... Hij zal worden gestript. Honderd procent, het contract zegt dat, en de UFC is het daar ook mee eens. "

Ferguson en Khabib zijn gepland voor drie verschillende gelegenheden

White vertelde ook aan ESPN dat de reden voor geen solide antwoorden tot nu toe was vanwege de zorg dat dit gevecht niet zou plaatsvinden ... opnieuw. Ferguson en Khabib zijn gepland voor drie verschillende gelegenheden. Sinds wat hun laatste partij bij UFC 209 zou moeten zijn, zou Ferguson doorgaan met het veroveren van de interim-titel door Kevin Lee te verslaan door derde ronde op UFC 216 en Khabib zou Edson Barboza domineren van bel tot bel op UFC 219.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws