Conor McGregor krijgt UFC-titelkans: 'Als hij dat wil' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor krijgt UFC-titelkans: 'Als hij dat wil'

Conor McGregor krijgt UFC-titelkans: 'Als hij dat wil'

Conor McGregor krijgt een UFC-titelkans als hij dit aangeeft. Voor de organisatie is de Ier een grote publiekstrekker die keer op keer de kassa's goed weet te vullen.

Een van zijn vertegenwoordigers bij Paradigm Sports Tim Simpson, is stellig en zegt dat McGregor direct een titelkans kunnen krijgen bij zijn terugkeer deze zomer. De 33-jarige Ier kan zichzelf kunnen positioneren om elk gevecht te krijgen die hij maar wil. Het is iets dat zijn managementteam erkent.

Opties genoeg

,,Het ding met Conor is dat hij altijd opties heeft gehad. Dus hij zal opties hebben als hij er klaar voor is. En ongeacht al het andere dat er in de divisie gebeurt, verkoopt hij tickets. Hij kan tegen iedereen vechten en dat brengt geld op", vertelde Simpson aan Ariel Helwani in een recente aflevering van The MMA Hour.

McGregor heeft slechts één gevecht als lichtgewicht gewonnen sinds hij zijn debuut maakte in 2016. Sindsdien heeft hij verloren van respectievelijk Khabib Nurmagomedov en Dustin Poirier. Verwacht wordt de Ier deze zomer terugkeert naar de UFC kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws