Conor McGregor krijgt onverwachte steun van zijn aartsrivaal Nate Diaz! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Conor McGregor krijgt onverwachte steun van zijn aartsrivaal Nate Diaz!

Conor McGregor krijgt onverwachte steun van zijn aartsrivaal Nate Diaz!

Conor McGregor krijgt steun van Nate Diaz, wie zou dat ooit hebben verwacht?

Van een arme man die in een kleine flat in Dublin woonde, naar de grootste MMA-ster ter wereld, Conor McGregor heeft deze enorme overgang niet gemaakt zonder een paar vijanden te maken.

Tijdens zijn carrière in de UFC heeft McGregor vechters zoals Jose Aldo, Eddie Alvarez en Chad Mendes verslagen, terwijl hij titels won op lichtgewicht en veergewicht. Zijn meest vurige rivaal komt echter in de vorm van Nate Diaz. Tot de dag van vandaag is Diaz de enige die McGregor in de UFC versloeg, en hun rivaliteit stopt daar niet.

Conor McGregor krijgt onverwachte steun van zijn bittere rivaal Nate Diaz!

Diaz ondersteunt McGregor … Wacht wat?

Na het winnen van de rematch bij UFC 202, ging McGregor de lichtgewicht divisie in, en nu ineens boksen tegen Floyd Mayweather. Sinds medio 2016 heeft Diaz een derde gevecht nagejaagd en beschuldigt hij de ‘The Notorious’ er van hem bewust te ontlopen.

Tijdens een recent interview, steunde Nate Diaz McGregor tegen Mayweather en Paulie Malignaggi. De laatste was als sparring partner actief voor McGregor, maar beweerde dat hij Mcgregor, met een hand op de rug zou kunnen verslaan in een echt gevecht.

‘En nu zijn ineens alle boksers tegen Conor en wordt hij bekritiseerd, en komt Conor in verlegenheid, maar dat is een echt arrogant ding om te doen, zei Diaz in een interview dat op YouTube werd geüpload. “Wil je iets weten dat nog meer beschamend is, als Floyd tegen Conor in een MMA-wedstrijd zou vechten. Dit zou meer controversieel zijn dan wanneer Conor tegen Floyd in een bokswedstrijd vecht. [Floyd] zou worden afgebrand en uitgelachen, en Conor zou naar de menigte lachen en een dikke vinger opsteken, net als Floyd nu doet.

Paulie was dom aan het praten

Conor zou die ezel van een kerel moeten verslaan, zei Diaz over Malignaggi. ‘Die man was op het internet aan het praten als een idioot. Ik zou die vent in de sportschool laten zien wat verliezen is als ik Conor was. Wat loop je nou stom te lullen? Je kunt zelf helemaal niks. Wat gaf je het recht om zo slecht over mij te praten, kritiek op of hoe we samenwerken, nee Connor kan die Paulie makkelijk aan, maar dat is wat ik denk.

Een dimensionale boksende clowns

“Boksers zijn soms clowns,” zei Diaz. ‘Ik snap nooit de MMA-strijders die praten over de bokser, als het gaat om stoten en zo. Ze zeggen dat MMA-vechters makkelijk zouden worden verslagen door boksers, het is belachelijk. Boksers zijn eendimensionale vechters. Maar MMA dat is de echte shit, je wordt in verlegenheid gebracht als bokser als je verliest. Dus ik ben er nog niet zo zeker van dat Connor zou verliezen van Floyd. Sterker nog het zou mooi zijn als hij wint, en dan tegen Paulie in de ring zou gaan. En anders wil ik die uitdaging wel aan!

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page