Conor McGregor in gesprek voor mogelijke WrestleMania wedstrijd! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Conor McGregor in gesprek voor mogelijke WrestleMania wedstrijd!

Conor McGregor in gesprek voor mogelijke WrestleMania wedstrijd!

Dat Connor McGregor een neus heeft voor veel geld verdienen weten wij inmiddels, hij overweegt nu een partij bij WrestleMania!

De website BJPenn melde eerder deze week dat McGregor in gesprek zou zijn met de WWE, de organisatie achter de show worstel events “WrestleMania”. Het zou gaan om een “megabucks worstel wedstrijd tegen een van de grootste sterren van de WWE (World Wrestling Entertainment).

Conor McGregor in gesprek voor mogelijke WrestleMania wedstrijd!

WWE is kermis vermaak

De WWE wordt ook wel eens aangeduid als kermis vermaak waarmee verwezen wordt naar de vroegere boks tenten op de kermis. Daar werd het zogenaamde catch can worstelen beoefend; Catch can is een klassieke hybride worstelstijl die in 1870 door Groot-Brittannië werd ontwikkeld door JG Chambers, later verfijnd en populair gemaakt door de worstelaars op kermissen die hun eigen regels of “technieken” ontwikkelden om hun worstelen te verhogen en hun effectiviteit tegen hun tegenstanders uit te breiden.

McGregor is een geslepen zakenman

Dat de huidige onbetwiste UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor een geslepen zakenman is weten wij inmiddels. Alhoewel velen verwachten dat hij een terugkeer zal maken naar de UFC ring, na zijn miljoenen uitstapje naar het boksen, kwam “The Sun” met het verhaal dateerde met de WWE aan het praten is.

Volgens The Sun heeft hij met de WWE gesproken over een “Megabucks worstel wedstrijd” tegen een van de grootste sterren van de WWE. Als datum wordt april volgend jaar genoemd wanneer Wrestlemania 34 plaatsvindt, in de Mercedes-Benz Superdome in New Orleans Amerika.

Als kind al fan van de WWE

De reden waarom McGregor in de WWE ring zou willen stappen is deze keer geen geld, maar volgens ingewijden dat hij als kind al fan was van de WWE waar onder andere Hulk Hogan en Andre The Giant te zien waren. Natuurlijk geloven wij dit meteen, want waarom zou je altijd voor geld vechten, toch? Of zijn de grote bedragen die er in de WWE omgaan toch een extra stimulans voor McGregor? Hoe het ook zij het zal wel weer een grote hype ontsteken en zo zal McGregor nog wel even onder de aandacht blijven.

Tegenstander, maar wie?

Een interessante vraag is wie de eventuele tegenstander zal zijn van McGregor, Brock Lesnar wellicht die al eens een MMA uitstapje maakte? Eenvan de UFC grootheden die McGregor voorgingen naar de WWE zijn onder andere Ronda Rousey. Het blijft voorlopig nog even gissen of McGregor eerder in de WWE ring zal staan of bij de UFC te zien zal zijn.

 

Bekijk ook

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page