McGregor! 'Fury's zege op Wilder logisch'
Home / Nieuws / McGregor! ‘Fury’s zege op Wilder logisch’

McGregor! ‘Fury’s zege op Wilder logisch’

Conor McGregor heeft een theorie over waarom Deontay Wilder verloor van Tyson Fury. De Brit versloeg Wilder in hun laatste en derde gevecht afgelopen weekend in Las Vegas.

UFC-ster McGregor gelooft dat Wilder zijn nederlaag tegen de Brit te danken heeft omdat hij niet met het lengte en gewicht voordeel van Fury om kon gaan. Fury mag dan wel niet zo atletisch gebouwd zijn dat Wilder toch wist hij zijn lichaam als voordeel te gebruiken.

De Brit genoot een enorm gewichtsvoordeel ondanks dat Wilder zwaarder dan ooit woog en McGregor noemde de enorme ongelijkheid een belangrijke factor in de overwinning van de Gypsy King. ,,Geweldig gevecht maar 40 pond in gewichtsverschil is VEEL”, zegt McGregor over het feit dat Fury het lichaamsvoordeel had.

Klaar voor de strijd

McGregor die er om bekend staat na grote gevechten altijd even zijn moment te pakken om onder de aandacht te blijven, plaatste vrijwel direct een aantal foto’s van zichzelf. Daarop was te zien dat de topvechter zijn herstel goed doorzet n de gruwelijk beenbreuk die hij opliep in zijn laatste gevecht tegen Dustin Poirier afgelopen zomer.

,,13 weken sinds de operatie”, schreef de Ier die er weer topfit en zwaarder uit ziet. ,,We kunnen dit! Laten we gaan!” McGregor aast op een derde gevecht tegen Poirier maar zal pas ergens in 2022 weer in actie mogen komen. Poirier van zijn kant vecht eind dit jaar tegen huidig UFC-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira om diens dit jaar verworven titel.

Bekijk ook

Anderson MEPT Bader in 51 seconden ‘KO’! 1 Miljoen dollar in zicht

Er ligt 1 miljoen dollar te wachten op Anderson

De ‘KO’ moet vallen! Vechter (21) jaagt rivaal door de MMA-kooi

De Rus was duidelijk op zoek naar de knock-out

UFC’ers knokken er op los tijdens worstelshow (video)

Jorge Masvidal en zijn voormalige collega UFC'er Junior Dos Santos gingen er flink op los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page