Conor McGregor-Floyd Mayweather persconferentie 11 juli in Los Angeles Nieuws
Nieuws

Conor McGregor-Floyd Mayweather persconferentie 11 juli in Los Angeles

Conor McGregor-Floyd Mayweather persconferentie 11 juli in Los Angeles

Het lijkt er op dat Conor McGregor en Floyd Mayweather, elkaar op 11 juli tegen zullen komen.

Bent u klaar om de promotie gekte in te stappen die staat te beginnen voor de grote Conor McGregor vs Floyd Mayweather boks wedstrijd op 26 augustus? Nou, het staat op het punt los te barsten. Ondanks verslagen dat McGregor en Mayweather hun eerste persconferentie in Londen zouden houden, lijkt het erop dat ze eerst in Los Angeles face-to-face gaan. Op 11 juli in het Staples Center, om precies te zijn.

Foto: Adam Hunger-USA TODAY Sports
Foto: Adam Hunger-USA TODAY Sports

Rondom wat het gevecht van de eeuw lijkt te worden is al heel veel controverse ontstaan. Het zal dus interessant zijn om te zien wat beide boksers te melden hebben op de aankomende pers conferentie. In de aanloop waren er een aantal zaken niet zeker, zou het gevecht wel of niet plaats vinden, McGregor zou niet kunnen boksen, etc etc. Ook het kamp van Mayweather liet zich niet onbetuigd en zelfs de ander van Floyd Mayweather daagde McGregor uit tot een gevecht door te zeggen dat hij wel oud mocht zijn maar McGregor met een hand op de rug zou kunnen verslaan.

Hier is wat de het Staples Center eerder melde op twitter:

Het gekoppelde artikel bevat de volgende versie:

"Op dinsdag 11 juli zal Staples Center zijn deuren openen voor de officiële Mayweather vs McGregor World Tour, met Floyd" Money "Mayweather en" The Notorious "Conor McGregor, een multi-city pers tour voor hun uiterst anticiperende gevecht op augustus 26 in Las Vegas, NV en live op Showtime PPV. Voor meer informatie, bezoek: www.mayweatherpromotions.com.

Gepresenteerd door Mayweather Promotions, is dit evenement gratis en open voor het publiek en voor fans om de eerdere face-to-face pers conferentie tussen Mayweather en McGregor te zien. Dit wordt een star-studded evenement dat een live optredens en speciale gasten zal bevatten. We nodigen alle fans uit om uit te komen en deel te nemen aan dit stukje unieke geschiedenis. '

Zoals vermeld in de tweet, gaan de tickets vandaag 7 juli 's middags in de voorverkoop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws