Conor McGregor: '€3,8 miljoen voor een kickboks wedstrijd' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Conor McGregor: ‘€3,8 miljoen voor een kickboks wedstrijd’

Conor McGregor: ‘€3,8 miljoen voor een kickboks wedstrijd’

Scheidsrechter Marc Goddard legt uit waarom Conor McGregor zijn mond moest houden!

Conor McGregor kreeg de kans om Floyd Mayweather te volgen in een gevecht met een kickbokser, nadat zijn coach onthulde dat hij een bod had gekregen om €3,8 miljoen te verdienen voor een demogevecht.

Floyd Mayweather wordt beschouwd als een van de beste boksers van zijn generatie, mogelijk zelfs aller tijden. Zijn laatste gevecht, waarmee hij tot een record van 50-0 kwam, was tegen UFC Conor McGregor. Niet bepaald de taaie oppositie die men misschien wel de ongelooflijke mijlpaal had willen noemen, en de volgende van Mayweather is een demowedstrijd tegen een kickbokser.

John Kavanagh de coach van Conor McGregor, onthulde dat zijn protege een duizelingwekkend hoog bedrag kon verdienen om te vechten. Op de Geordie Podcast sprak de Ier over Mayweather’s gevecht met Tenshin Nasukawa en zijn protege McGregor.

Toehappen

“Ik zal je wat grappigs vertellen, ik had een man die me een paar dagen geleden belde, een Chinese kickbokser [die] drie rondes wilde doen met Conor voor €3,8 miljoen.  ‘En hij wilde het bedrag vooraf overmaken, het was niet alsof hij een grap maakte. Het was een legitiem aanbod, maar ik weet dat hij [Connor] dat gevecht niet zou doen. ” Aldus Kavanagh.

McGregor is uit actie na zijn verlies aan Khabib Nurmagomedov en wil graag een rematch met de Rus in de toekomst, maar op dit moment is het nog ver weg. En klaarblijkelijk ligt hij er niet wakker van om een paar miljoen in de tussentijd mis te lopen.

Bekijk ook

‘Net zo bekend als Rico Verhoeven’: Italiaanse topkickbokser kiest voor Nederland

Ook op YouTube is de atleet razend populair en dagelijks groeit het aantal volgers met de dag

Beste Kickbokser ooit keert terug naar de ring: ‘275 gevechten’

De Thai die even berucht als beroemd is vocht zijn laatste wedstrijd in oktober 2019

Schoolleraar blaast vecht carrière nieuw leven in: ‘Studenten inspireren’

Het gevecht maakt deel uit van een reeks MMA-competities

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page