Home / Nieuws / Conor McGregor: ‘€3,8 miljoen voor een kickboks wedstrijd’

Conor McGregor: ‘€3,8 miljoen voor een kickboks wedstrijd’

Scheidsrechter Marc Goddard legt uit waarom Conor McGregor zijn mond moest houden!

Conor McGregor kreeg de kans om Floyd Mayweather te volgen in een gevecht met een kickbokser, nadat zijn coach onthulde dat hij een bod had gekregen om €3,8 miljoen te verdienen voor een demogevecht.

Floyd Mayweather wordt beschouwd als een van de beste boksers van zijn generatie, mogelijk zelfs aller tijden. Zijn laatste gevecht, waarmee hij tot een record van 50-0 kwam, was tegen UFC Conor McGregor. Niet bepaald de taaie oppositie die men misschien wel de ongelooflijke mijlpaal had willen noemen, en de volgende van Mayweather is een demowedstrijd tegen een kickbokser.

John Kavanagh de coach van Conor McGregor, onthulde dat zijn protege een duizelingwekkend hoog bedrag kon verdienen om te vechten. Op de Geordie Podcast sprak de Ier over Mayweather’s gevecht met Tenshin Nasukawa en zijn protege McGregor.

Toehappen

“Ik zal je wat grappigs vertellen, ik had een man die me een paar dagen geleden belde, een Chinese kickbokser [die] drie rondes wilde doen met Conor voor €3,8 miljoen.  ‘En hij wilde het bedrag vooraf overmaken, het was niet alsof hij een grap maakte. Het was een legitiem aanbod, maar ik weet dat hij [Connor] dat gevecht niet zou doen. ” Aldus Kavanagh.

McGregor is uit actie na zijn verlies aan Khabib Nurmagomedov en wil graag een rematch met de Rus in de toekomst, maar op dit moment is het nog ver weg. En klaarblijkelijk ligt hij er niet wakker van om een paar miljoen in de tussentijd mis te lopen.

Bekijk ook

Bekende vechtsport grootmeester komt naar Nederland

Grootmeester Rony Kluger (67), wereldberoemd binnen de martial arts, komt eind december naar het Gelderse dorp Scherpenzeel.

Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Scenarist en regisseur Froukje Tan gaat volgend jaar een Kung Fu jeugdfilm in Rotterdam opnemen

PAK SLAAG: MMA-vechter breekt arm van verkrachter (video)

De verkrachter koos het verkeerde huis