CONOR MCGREGOR: 'Die Chinezen zijn volslagen idioten' Nieuws
Nieuws

CONOR MCGREGOR: 'Die Chinezen zijn volslagen idioten'

CONOR MCGREGOR: 'Die Chinezen zijn volslagen idioten'
CONOR MCGREGOR: 'Die Chinezen zijn volslagen idioten'

Voormalig UFC-kampioen Conor McGregor doet er alles aan om zijn thuisland Ierland bij te staan ​​tijdens de coronavirus pandemie.

De Ier sprak de afgelopen dagen op sociale media en moedigde zijn landgenoten aan om thuis te blijven en anderen te helpen tijdens de Covid-19 crisis. McGregor heeft ook meerdere donaties gedaan om het Coronavirus te bestrijden en degenen die aan de ziekte lijden te helpen.

Ondanks de inspanningen van Conor kwam er vandaag meer slecht nieuws uit Ierland. RTE News meldde dat een deel van de uit China geleverde beschermende uitrusting niet voldoet aan de specificaties die vereist zijn voor Covid-19. Conor McGregor nam dat nieuws niet goed en ging door met het beschuldigen van China vanwege hun "belachelijk onmenselijk gedrag".

Te idioot

"Echt verschrikkelijk. Niet alleen worden de prijzen door deze mensen op al onze artikelen verhoogd. Brillen, mondkapjes, handschoenen, ventilatoren, gasmaskers, zuurstofflessen, beeldschermen, noem maar op. Allemaal omhoog gegaan in prijs. Te idioot voor woorden."

Ook ons eigen land kreeg een groot aantal niet afdoende werkende hulpmiddelen uit China toegezonden. Meerdere landen klagen over de stijgende prijzen, complot theorieën worden dan ook aangewakkerd dat China het virus heeft ontwikkeld, om zo de economie te ontwrichten en landen afhankelijk te maken van het land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws