Conor McGregor belachelijk gemaakt om hopeloze American Football actie Nieuws
Nieuws

Conor McGregor belachelijk gemaakt om hopeloze American Football actie

Conor McGregor belachelijk gemaakt om hopeloze American Football actie
Conor McGregor belachelijk gemaakt om hopeloze American Football actie

Conor McGregor ruilde afgelopen zondag de MMA Kooi in voor het American Football, maar hij zal waarschijnlijk niet snel denken aan het veranderen van carrière.

Terwijl McGregor zijn beroemde MMA gevecht technieken ruilde om Floyd Mayweather in de boksring te proberen verslaan, toonde hij dat de NFL te ver buiten zijn reach ligt toen hij een bal kreeg om deze te gooien voordat de Dallas Cowboys de Jacksonville Jaguars in Texas tegemoet traden.

McGregor was aanwezig bij de wedstrijd als gast van Jerry Jones, eigenaar van de Dallas Cowboys wiens team later de wedstrijd 40-7 won. De glans van de wedstrijd werd echter gestolen door een totaal ongelukkige werppoging door de UFC-vechter, die gevangen werd in een glorieuze slow motion.

Verdedigen

Mensen op Twitter waren snel bezig om de situatie te verduidelijken, waarbij sommigen zeiden dat het eruit zag alsof hij een brood of een dart pijltje gooide. McGregor is echter altijd bereid om een ​​excuus aan te nemen en ging naar Instagram om zichzelf te verdedigen.

"Hahaha yous'r [sic] f------ ruthless on this side," he captioned the post, which was a meme of him throwing the football.

"Ik wilde gewoon mijn aangepaste babyblauwe miljardairblazer niet scheuren. Dat was alles."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws