Conor McGregor "Als hij sterft, Sterft hij" Nieuws
Nieuws

Conor McGregor "Als hij sterft, Sterft hij"

Conor McGregor "Als hij sterft, Sterft hij"

"Als hij sterft. Sterft hij": Conor McGregor plaatst video van cardio training voor Floyd Mayweather

Terwijl hij zich voorbereidt voor zijn boks debuut op 26 augustus aanstaande met Floyd Mayweather, biedt UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor ons nog een glimpje van zijn voorbereiding.

Via een een intense cardio training in een nieuwe 'I Am Boxing' video die op zijn sociale media accounts is geplaatst, toont McGregor hoe zij zich fysiek voorbereidt op zijn strijd tegen Mayweather. Dat hij hiermee Mayweather van zijn stuk wil brengen mag duidelijk zijn.

Conor McGregor "Als hij sterft, Sterft hij"

McGregor en de knipoog naar Rocky IV

De video met de titel "Als hij sterft, sterft hij" (If he dies, He dies) en de geselecteerde beelden van McGregor's vitalen organen die worden gecontroleerd terwijl hij zich op een stationaire cardio hand bike platform bevindt, ligt het erg voor de hand dat hij zich als een Ivan Drago uit "Rocky IV" profileert.

Dit is een interessante keuze van pop-culture referentie door McGregor. Mayweather vs McGregor staat zeker op hetzelfde niveau van spektakel als Balboa vs Drago. Maar ook het is opmerkelijk dat Drago niet wint in de film. Dat McGregor die weg niet in wil gaan is duidelijk. Hij doet er dan ook alles aan om goed voorbereidt de strijd aan te vangen.

Verschil tussen MMA gevecht en boksen

Het verschil tussen een MMA gevecht en een boks wedstrijd is opmerkelijk groot te noemen. Daar waar een MMA vechter zich nog wel eens wat rust kan pakken door de benen of een worstel techniek te gebruiken. Zal een bokser in het voordeel kunnen zijn door de opgebouwde kracht in zijn armen en boven lichaam. Maar dat neemt niet weg dat een MMA vechter zoals McGregor geen kans zou kunnen maken.

Een feit is wel dat de stoten van een bokser in de praktijk enkele malen harder aan kunnen komen dan die van een andere vechtsporter die gewend is zijn gehele lichaam te gebruiken. Of McGregor Ivan Drago's lot te wachtent staat in zijn gevecht op 26 augustus valt nog te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws