Connor McGregor wil gratis de kooi in, UFC laat mij vechten! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Connor McGregor wil gratis de kooi in, UFC laat mij vechten!

Connor McGregor wil gratis de kooi in, UFC laat mij vechten!

Conor McGregor probeert al het mogelijke te doen om weer in de kooi te komen en heeft zijn zinnen op gezet op Khabib Nurmagomedov, “ongeacht wat er nodig is.” Zo heeft een niet geopenbaarde bron bekend gemaakt aan de krant The Irish Mirror.. “Hij heeft nog nooit zoveel zin gehad om de kooi in te gaan.” Verteld de bron verder. “Hij geeft voor één keer niet om het geld, hij wil Khabib gewoon in de kooi bevechten, omdat hij vindt dat deze hele situatie door hem is veroorzaakt en hij wil hem ervoor laten boeten.”

Video: Conor McGregor verontschuldigd zich voor anti Homo uitlatingen

“McGregor wil desnoods gratis de kooi in, hij wil het laten gebeuren.”

Dit citaat komt rechtstreeks van de Irish Mirror en heeft te maken met het feit dat McGregor nog steeds niet zowel zijn vedergewicht als zijn lichtgewicht wereldkampioenschap van het Ultimate Fighting Championship heeft verdedigd, waarvan een van de titels nu is toegevallen aan Khabib. McGregor, die woest werd toen zijn vriend en trainingsmaat Artem Lobov een aanvaring kreeg voor UFC 223 met Nurmagomedov, en via video getuige was dat het feit zijn vriend omringd werd door de Rus en zijn maten in het hotel waar beide vechters verbleven.

Hop met z’n allen het vliegtuig in

In een schijnbare vergeldingsactie laadde Conor McGregor een vliegtuig vol met 30 jongens uit Ierland en landde met zijn privéjet in New York voordat hij naar Brooklyn’s Barclay’s centrum ging. Daar werd de persconferentie voor het UFC 223 event gehouden De aanval haalde het internationale nieuws en leidde uiteindelijk tot het uitvallen van verschillende vechters, vanwege verwondingen als gevolg van de aanval en die dus niet mee konden doen aan UFC 223.

Geld geen struikelblok

De UFC moet Conor McGregor nog disciplineren, omdat hij wordt beschuldigd van een misdrijf met voorbedachte rade. Fans hebben goede hoop dat Conor McGregor binnenkort tegen Khabib Nurmagomedov zal vechten, te oordelen naar zijn laatste uitspraken is geld misschien geen struikelblok!

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page