Connor McGregor wil gratis de kooi in, UFC laat mij vechten! Nieuws
Nieuws

Connor McGregor wil gratis de kooi in, UFC laat mij vechten!

Connor McGregor wil gratis de kooi in, UFC laat mij vechten!

Connor McGregor wil gratis de kooi in, UFC laat mij vechten!

"McGregor wil desnoods gratis de kooi in, hij wil het laten gebeuren."

Dit citaat komt rechtstreeks van de Irish Mirror en heeft te maken met het feit dat McGregor nog steeds niet zowel zijn vedergewicht als zijn lichtgewicht wereldkampioenschap van het Ultimate Fighting Championship heeft verdedigd, waarvan een van de titels nu is toegevallen aan Khabib. McGregor, die woest werd toen zijn vriend en trainingsmaat Artem Lobov een aanvaring kreeg voor UFC 223 met Nurmagomedov, en via video getuige was dat het feit zijn vriend omringd werd door de Rus en zijn maten in het hotel waar beide vechters verbleven.

Hop met z'n allen het vliegtuig in

In een schijnbare vergeldingsactie laadde Conor McGregor een vliegtuig vol met 30 jongens uit Ierland en landde met zijn privéjet in New York voordat hij naar Brooklyn's Barclay's centrum ging. Daar werd de persconferentie voor het UFC 223 event gehouden De aanval haalde het internationale nieuws en leidde uiteindelijk tot het uitvallen van verschillende vechters, vanwege verwondingen als gevolg van de aanval en die dus niet mee konden doen aan UFC 223.

Geld geen struikelblok

De UFC moet Conor McGregor nog disciplineren, omdat hij wordt beschuldigd van een misdrijf met voorbedachte rade. Fans hebben goede hoop dat Conor McGregor binnenkort tegen Khabib Nurmagomedov zal vechten, te oordelen naar zijn laatste uitspraken is geld misschien geen struikelblok!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws