Connor McGregor raakt zijn UFC wereld titel kwijt! Nieuws
Nieuws

Connor McGregor raakt zijn UFC wereld titel kwijt!

Connor McGregor raakt zijn UFC wereld titel kwijt!

Gaat Connor McGregor Germaine de Randamie achterna, en raakt hij zijn UFC Lichtgewicht titel kwijt?

Als het aan tony Ferguson ligt wel, de nieuwe interim lichtgewicht kampioen van UFC sprak zich uit over het feit dat McGregor zijn titel moet verdedigen of opstappen. "Hij heeft letterlijk nog een maand de tijd", zei Ferguson in diverse interviews. "Vecht hij niet opnieuw voor de titel dan is deze voor mij", zo zei hij.

Connor McGregor raakt zijn UFC wereld titel kwijt!

De UFC regels geven McGregor nog een maand de tijd om de titel te verdedigen

Echter gaat Ferguson liever de ring in tegen McGregor om het publiek te laten zien dat hij de titel echt waard is, "ik wil het publiek vermaken en laten zien dat ik Mcgregor kan overheersen". "Hij heeft een jaar om zijn titel te verdedigen"." Ik ben meer dan klaar voor december, McGregor zei dat hij in 2017 wil vechten". "Ik denk dat de fans het verdienen., en ik denk dat ik het verdien"., aldus Ferguson.

Met succes titel verdedigd op UFC 216

Ferguson (23-3 MMA, 13-1 UFC), momenteel gerangschikt nr. 2 in de MMA lichtgewicht ranglijst, verdedigde zijn titel met een indrukwekkende overwinning in een zware partij tegen Kevin Lee tijdens UFC 216 afgelopen weekend UFC 216. Het was Ferguson's 10e opeenvolgende overwinning. Ondertussen heeft McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC) gerangschikt als nr. 1. Oorspronkelijk de onbetwiste riem geëist bij UFC 205 in november vorig jaar, maar is de achthoek niet meer ingegaan sinds hij in augustus een bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather uitvocht.

McGregors trilogische strijd met rivaal Nate Diaz

Er is discussie over McGregor's volgende stap, aangezien een trilogische strijd met rivaal Nate Diaz uiteraard een enorm pay-per-view-evenement zou zijn, maar de UFC-president Dana White dringde erop aan dat het niet het huidige plan was, in plaats van te wijzen op een uniforme strijd met Ferguson als het gevecht dat 'moet plaatsvinden. Ferguson is het ermee eens dat de inzetbaarheid op de markt niet kan beslissen over een kampioenschapstrijd.

"Het gaat niet om het geldgevecht," zei Ferguson. 'Het gaat om het trotsgevecht, en deze kerel gaat aan de zijlijn zitten als hij niet wil vechten

'Ik denk niet dat hij mij het gunt de titel en de bijbehorende riem in mijn handen te zien, en ik zal het verdedigen. Die kerel heeft die riem niet één ​​keer verdedigd, niet één keer. Ik zal waarschijnlijk mijn tussentijdse titel meer tijden verdedigen dan die kerel ooit zijn title riem zou verdedigen".

McGregor heeft verklaard dat hij op 30 december aan het eind van het jaar weer in de UFC wil vechten. Maar als dat gebeurt, moet de organisatie wel haast maken. Ferguson zei dat hij een paar dagen vakantie zou nemen, maar zichzelf in de vorm zou houden en voorbereid zal blijven voor die kans de titel te pakken. Wordt vervolgd....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws