Connor McGregor mag niet vechten op UFC 219 in december Nieuws
Nieuws

Connor McGregor mag niet vechten op UFC 219 in december

Connor McGregor mag niet vechten op UFC 219 in december

Dat zegt Mike Mazzulli die momenteel zijn juridische opties evalueert voor het incident met Conor McGregor op Bellator 187.

Ondertussen is Mazzulli ervan verzekerd dat de UFC actie onderneemt tegen de UFC lichtgewicht kampioen. Twee uur nadat McGregor de ring in dook en een korte slag en een redelijke tumult in de 3Arena in Dublin had veroorzaakt, zei de toezichthouder dat een UFC-manager belde om hem te vertellen dat McGregor's acties "totaal onaanvaardbaar" waren. En dat een spaarpot van een aantal miljoenen hem niet het recht geven zich zo te misdragen.

Connor McGregor mag niet vechten op UFC 219 in december

McGregor was gepland voor december 30 kaart

Meer serieus, zei Mazzulli, de uitvoerende official beweerde dat de UFC-kampioen is verwijderd van een geplande plek op UFC 219, die is vastgesteld voor december. 30 in de T-Mobile Arena in Las Vegas. "Mr. McGregor was gepland voor december 30 kaart (UFC 219), maar hij zal niet vechten, "vertelde Mazzulli eerder in de pers.

Nog geen bevestiging van de UFC

Meerdere verzoeken om commentaar van UFC om het account van Mazzulli te verifiëren, werden niet onmiddellijk geretourneerd. Officieel blijft McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC) ongepland in afwachting van onderhandelingen voor zijn volgende gevecht. Het is dus even afwachten of Mazulli de waarheid spreekt of niet, mocht McGregor niet mogen vechten dan komt zijn titel ook nog eens in gevaar, want hij moet om deze te houden, nog één keer in 2017 de ring in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws