Connor McGregor biedt excuus aan voor zijn wangedrag op Bellator 187 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Connor McGregor biedt excuus aan voor zijn wangedrag op Bellator 187

Connor McGregor biedt excuus aan voor zijn wangedrag op Bellator 187

Wat niemand had verwacht is toch gebeurt Connor McGregor bood gisteren zijn excuus aan voor zijn wangedrag!

Dat Connor McGregor een licht ontvlambaar type is, is geen geheim. Echter is hij in een korte periode twee keer buiten zijn boekje gegaan door zich te mengen in de afloop van MMA partijen, waar team genoten van hem betrokken bij waren. Het meest recente voorval stamt van Bellator 187, waar McGregor het nodig vond zich als een woeste beer de ring in te rennen. Met grote gevolgen wellicht, want geruchten gaan dat hij wordt terug getrokken van de officiële vechtkaart van de UFC aanstaande december, en dat hij wellicht zijn wereldtitel zal verliezen.

Verontschuldigingen via social media

Zowel via Facebook als op Instagram bood McGregor gisteren zijn verontschuldigingen aan, onder staand de vertaalde versie.

“Ik bied mijn oprechte excuses aan voor mijn gedrag tijdens de laatste gevechten in het weekend in Dublin. Terwijl ik probeerde een loyale teamgenoot en vriend te ondersteunen, liet ik mijn emoties het beste van me nemen en handelde niet correct. Als UFC-kampioen in meerdere gewichtklassen, uitvoerende producent, rolmodel en publiek figuur, moet ik mezelf aan een hogere standaard houden”.

“De scheidsrechter Marc Godard nam een ​​afschuwelijke beslissing om een ​​bewusteloze vechter van de vloer te halen, en het gevecht te dwingen door te gaan naar de tweede ronde. Zelfs tegen de wensen van de genoemde vechter zijn coach. Het gevecht was voorbij”.

“Na getuige te zijn geweest van mijn vechter in een partij waar het ergste gebeurde, en ik bang was dat hij wellicht later aan zijn verwondingen zou overlijden, dacht ik dat het ergste zou gebeuren en ik verloor het en reageerde overdreven. Het spijt me voor iedereen”.

“Ik bied mijn oprechte verontschuldigingen aan bij de directeur van het Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation, Mike Mazzulli, alle functionarissen en stafleden van het evenement, Andy Ryan en zijn vechter John, twee keiharde vechters die elke keer weer een geweldig gevecht leverden. Die kant zal altijd mijn respect hebben, en ten slotte elk van mijn fans. Ik hou van jullie allemaal!”

“Ik heb altijd van mijn fouten geleerd en dit zal niet anders zijn”.

Al eerder gaf scheidsrecheter Marc Goddard zijn versie van het verhaal vrij, lees deze hier!

Bekijk ook

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst.

Glory’s Luis Tavares: ‘Ik vecht liever in een vol stadion’

Luis Tavares stond gepland te vechten tegen Sergej Maslobojev tijdens Glory 78 op 17 juli.

ONE Championship slaat kickboks evenement in Amsterdam over?

Op 10 Juli zou in Amsterdam in de Sporthallen Zuid het eerste ONE Championship kickboks evenement plaatsvinden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page