Connor McGregor beweert dat hij zich vrijwillig aanmeldde voor UFC 222 Nieuws
Nieuws

Connor McGregor beweert dat hij zich vrijwillig aanmeldde voor UFC 222

Connor McGregor beweert dat hij zich vrijwillig aanmeldde voor UFC 222

McGregor zegt dat hij opnieuw zal vechten, en zich vrijwillig aanmeldde om bij UFC 222 de kooi in te stappen

Conor McGregor heeft de bal opnieuw in de hoek van de UFC geplaatst. De lichtgewichtkampioen herhaalde zijn verlangen om terug te keren naar de Octagon in een Instagram-post vandaag en beweerde dat hij zijn hoed in de ring had gegooid om op korte termijn tegen Frankie Edgar te vechten tijdens UFC 222 op 3 maart, omdat een blessure Max Holloway uitschakelde als headliner.

Connor McGregor beweert dat hij zich vrijwillig aanmeldde voor UFC 222

Nooit gesproken over een gevecht

Volgens de Ier zou het hem niet lukken om hem tegen Edgar in de kooi te laten vechten, omdat het financieel niet haalbaar zou zijn geweest, hoewel Edgar's manager Ali Abdelaziz heeft verklaard dat er nooit gesproken is over een gevecht. UFC-president Dana White heeft zich herhaaldelijk afgevraagd of McGregor opnieuw wil vechten nadat hij een aantal miljoenen voor zijn bokswedstrijd in augustus tegenover Floyd Mayweather heeft gevangen, maar het lijkt erop dat de zelfbenoemde 'champ champ' de speculatie moe is geworden door zijn standpunt te onderstrepen door te beweren "het is aan de UFC om me te komen halen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws