Complot: YouTube-ster Logan Paul de Ring in Nieuws
Nieuws

Complot: YouTube-ster Logan Paul de Ring in

Complot: YouTube-ster Logan Paul de Ring in

YouTube-ster Logan Paul komt volgende week op SmackDown, dit om Sami Zayn te ondersteunen tijdens de trailer première van Zayn’s documentaire, over WWE’s complot tegen hem.

Het nieuws werd eerst bevestigd tijdens SmackDown op 26 maart, waarna Logan Paul zelf op Twitter aankondigde dat hij bij de première aanwezig is. Het hele verhaal met Paul bij WWE begon de dag ervoor, waar hij op een tweet van Zayn reageerde dat hij een kijkje heeft genomen naar Zayn’s beeldmateriaal.

Mee kijken

Deze premiere is een onderdeel van een wedstrijd op WrestleMania tussen Kevin Owens en Sami Zayn. Het verhaal van dat wedstrijd is dat Owens Zayn niet gelooft dat er een complot tegen Zayn’s carrière is.

SmackDown is in Nederland te zien op zaterdag, waar de uitzending op WWE’s YouTube-kanaal staat. WrestleMania is in de nacht tussen 10/11 april en 11/12 april live te zien op WWE Network.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws