'Complete bullsh*t!' Mike Tyson wil geen bemiddelaarsrol
Home / Nieuws / ‘Complete bullsh*t!’ Mike Tyson wil geen bemiddelaarsrol

‘Complete bullsh*t!’ Mike Tyson wil geen bemiddelaarsrol

'Complete bullsh*t!' Mike Tyson wil geen bemiddelaarsrol

Mike Tyson verbreekt de stilte over beweringen dat hij wil helpen betrokken te raken en in te grijpen om de Russische invasie van Oekraïne te stoppen. Tyson is niet van plan een vredesbemiddelaar te worden tussen Rusland en Oekraïne. De bokslegende sabelt de geruchten dan ook neer.

De Russen zijn bijna vier maanden bezig met hun illegale invasie van Oekraïne, die werd goedgekeurd door president Vladimir Poetin. Wereldwijde veroordeling en sancties hebben niet het gewenste effect gehad op Poetin, die vreemde landen huiveringwekkend waarschuwde om niet bij het conflict betrokken te raken.

Te erg

Tyson werd gevraagd naar zijn mening over de invasie tijdens een interview met de controversiële Alex Jones. Waarbij de presentator van de radioshow suggereerde dat hij een vergelijkbare impact zou kunnen hebben als NBA-legende Dennis Rodman op de spanningen tussen Noord-Korea en de VS.

De voormalige zwaargewicht kampioen vertelde de complot theoreticus: ,,Ik denk dat het begon als een oorlog om geld. En zovelen van ons raakten erbij betrokken vanwege de mensonterende ervan”, zei Tyson. ,,Het werd een oorlog van de mensheid omdat zoveel mensen erbij betrokken raakten. Zoveel landen erbij betrokken raakten, en nu verliest Rusland echt vanuit het perspectief van de publieke opinie. Die hele oorlog is complete bullshit.”

Geen invloed

Toen Jones verder op het onderwerp in ging, antwoordde Iron Mike: “Soms zie ik een havik en die grijpt een roodborstje. En ik kan hem ervan weerhouden die vogel te doden, maar zodra ik hem ervan weerhoud die vogel te doden, sterft hij, sterft zijn baby, wie red ik? Dat is wat ik mijn kinderen vertel, hoe hebben jullie gelijk als je die vogel nu redt? Nu gaat de havik dood, zijn baby gaat dood, er gaat iets dood.”

Tyson, 55, is van plan om later dit jaar terug te keren naar de ring, maar een tegenstander voor zijn laatste uitstapje naar de ring moet nog worden aangekondigd. Jones die meerdere rechtszaken tegen zich heeft lopen omdat hij beweerde dat de schietpartij op Sandy Hook in 2012 een “hoax” was, was het eens met Tyson’s standpunt.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters zal zijn terugkeer naar de Glory Kickboxing ring maken op 8 oktober tijdens Collision 4.

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen'

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! ‘Jake Paul gaat schade oplopen’

Tommy fury staat gepland om in augustus tegen YouTube bokser Jake Paul de boksring in te gaan.

Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet'

Rico Verhoeven: ‘Het beest is nog hier ook al zie je hem niet’

Rico Verhoeven laat van zich horen via een video op social media

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page