? COMMENTAAR OP NAAKTE MMA-VECHTSTER: Trek wat kleren aan' Nieuws
Nieuws

? COMMENTAAR OP NAAKTE MMA-VECHTSTER: Trek wat kleren aan'

? COMMENTAAR OP NAAKTE MMA-VECHTSTER: Trek wat kleren aan'

Het commentaar komt niet van zomaar iemand, maar van de wereldberoemde jiu-jitsu-coach Renzo Gracie. Deze had wart advies voor Gina Carano nadat ze een provocerende foto op sociale media had gedeeld.

Carano die als een van de mooiste vrouwen in het MMA-vechten kan worden beschouwd is al een tijd niet meer actief in de MMA-kooi. Om toch onder de aandacht te blijven plaatste zij een niets verhullende foto, niks mis mee.

Heerlijk om te zien toch?

"Ik vind vrijheid sexy. Ik vind vrijheid zo sexy dat ik het je niet eens kan uitleggen. Je wordt elke dag wakker en hebt het gevoel dat je alles kunt, aldus het bijschrift van Gina Carano bij de post. Terwijl veel fans en vechters de 38-jarige snel complimenteerden met haar foto, had Renzo Gracie er wat moeite mee.

"Trek wat kleren aan … je hebt het niet nodig .. je bent een van de mooiste vrouwen die ik ooit heb gezien .. Dat maakt je uniek .. er zijn geen sexfoto's nodig … je bent de mooiste vrouw die rondloopt . Simpel als dat,"zei Gracie. Maar wees nu eerlijk was de foto dan zo aanstotelijk?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws