Comeback kickboks legende Ali Gunyar valt in het water! Nieuws
Nieuws

Comeback kickboks legende Ali Gunyar valt in het water!

Comeback kickboks legende Ali Gunyar valt in het water!

Samenwerken

De deelnemers, bestaande uit 8 Turkse en 8 buitenlandse kickboksers, namen deel aan het programma als twee afzonderlijke teams. De deelnemers, die verdeeld waren in twee teams (Turken en Buitenlanders), zouden deelnemen aan wedstrijden waar ze werden voorbereid door samen te trainen met wekelijkse workouts in de gym.

Comeback kickboks legende Ali Gunyar valt in het water!

Het winnende team zou het recht krijgen om hun tegenstanders te kiezen voor een live kickbokswedstrijd. In "Yüreğin Kadar" zouden de verbindingen van de atleten met elkaar, hun families, en de levensuitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd om een ​​succesvolle atleet te worden, op het scherm worden weergegeven.

Op weg naar de grote finale

Aan het einde van elk deel van "Your Heart" zou een live kickboksgala worden georganiseerd en aan het einde, zou de verliezende atleet afscheid nemen van het programma. Atleten die gedurende de gehele competitie in teams streden, zouden individueel blijven vechten vanaf de 8e week. Aan het einde van de 15e week zou de eerste deelnemer zich kwalificeren voor de hoofdprijs: het gevecht in het eindtoernooi.

Gunyar deed mee aan het 16-mans live toernooi in Turkije, wat wekelijks live zou worden uitgezonden op de Turkse televisie (Kanal D). Dit zou zijn comeback inluiden en veel van zijn fans keken uit naar zijn terugkeer, echter gooit de annulering van het programma nu roet in het eten. Naar verluidt ligt aan de annulering van het programma een groot meningsverschil achter de schermen ten grondslag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws