Combate Americas kondigt 100.000 dollar toernooi aan! Nieuws
Nieuws

Combate Americas kondigt 100.000 dollar toernooi aan!

Combate Americas kondigt 100.000 dollar toernooi aan!

Eén dag voor de 24e verjaardag van het eerste UFC-toernooi in de wereld van de gevechtssporten om, zal een ander top evenement georganiseerd worden!

Combate Americas kondigt 100.000 dollar toernooi aan!

Combate Americas zal op 11 november 2017 in Cancun, Mexico gehouden worden, een 1-nacht, achtmans bantamgewicht toernooi. Dit wordt door MMA Fighting bevestigd na een eerste verslag op dinsdag door ESPN. Daarnaast zullen de kwartfinale en halve finale drie rondes, van drie minuten zijn, terwijl het kampioenschap drie, vijf minuten rondes zal zijn.

Vechters in de standby modus

Er zullen twee alternatieve matchups zijn, met de winnaars in de stand-by in het geval dat een toernooi vechter gewond raakt. En ellebogen zijn verboden tijdens de eerste twee rondes van het toernooi. Het toernooi is dichtbij de verjaardag, van het 12 november 1993 UFC 1 toernooi in Denver, gewonnen door Royce Gracie. Combate's CEO Campbell McClaren, was een van de organisatoren voor deze eerste UFC-show.

Er is een prijs van $ 100.000 dollar voor de toernooi winnaar. De namen van de toernooi concurrenten, en locatie voor de show, zullen later worden aangekondigd.

Over Combate Americas

Combate Americas, LLC. is de eerste sportorganisatie van de Latijns Amerikaanse Mixed Martial Arts (MMA) in de geschiedenis, ontstaan om Latino-vechtkampioenen te promoten en de Spaanstalige fans te voorzien, een van de meest geavanceerde groepen van vechtsporten ter wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws