Collision 4 favoriet tegen Rico Verhoeven event: Fans spreken voorkeur uit Nieuws
Nieuws

Collision 4 favoriet tegen Rico Verhoeven event: Fans spreken voorkeur uit

Collision 4 favoriet tegen Rico Verhoeven event: Fans spreken voorkeur uit

Glory Collision 4, met in de headliner een gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem lijkt het vooralsnog te winnen bij de fans tegen het eigen event van Rico Verhoeven. Fans spreken een duidelijke voorkeur uit in een Poll gehouden door onze redactie.

Glory Kickboxing kondigde recentelijk aan met het Collision 4 event te komen welke gepland staat op 8 oktober dit jaar. Een aantal weken gelden werd grootst aangekondigd dat de lange tijd heersend wereldkampioen bij de organisatie Rico Verhoeven met een eigen event komt, 'Hit It'. Deze werd enthousiast ontvangen door de fans.

Het event van Verhoeven vindt 29 oktober plaats, met tot nu toe alleen bekend dat Verhoeven zelf maar ook voormalig voetbalster Dirk Kuyt zullen vechten. Uit de Poll gehouden blijkt dat de kickboks fans een grote voorkeur hebben voor Glory Collision 4 deze scoort 82% op de vraag waar de voorkeur ligt. Verhoeven's Hit It scoort met slechts 18% van de stemmen.

Geen tegenstander bekend

Nu moet gezegd worden dat er nog geen tegenstander is aangekondigd voor Verhoeven. De kans is groot dat de weegschaal een stuk de andere kant op slaat als deze bekend wordt. Ook richt Verhoeven zich op een breder publiek dan alleen de kickboks fans. Zo zal er nog een scala aan artiesten worden aangekondigd die ongetwijfeld aantrekkelijk zullen zijn om te gaan kijken.

Verwacht wordt dat er voor beide events snel bekend wordt wie er nog meer in de ring te zien zullen zijn. Wat betreft Hit It heeft Verhoeven onder andere gezegd dat de deur open staat voor een rematch met Hesdy Gerges. Echter is er een flinke wachtlijst met vechters die met Verhoeven de ring in zouden willen. Wordt vervolgd......

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws