'Cokesnuiver!' Nederlandse topvechter haalt uit naar UFC-ster McGregor
Home / Nieuws / ‘Cokesnuiver!’ Nederlandse topvechter haalt uit naar UFC-ster McGregor

‘Cokesnuiver!’ Nederlandse topvechter haalt uit naar UFC-ster McGregor

'Cokesnuiver!' Nederlandse topvechter haalt uit naar UFC-ster McGregor

Gegard Mousasi de Nederlandse top MMA-vechter, noemt Conor McGregor een coke snuiver. Ook voorspelt hij het UFC 276 main event, plaatst Khabib Nurmagomedov onder GOAT’s aller tijden.

Bellator-kampioen middengewicht Gegard Mousasi gaf onlangs een exclusief interview met Sportskeeda MMA voorafgaand aan zijn titelverdediging tegen Johnny Eblen. Tijdens het gesprek deelde Mousasi zijn gedachten over de grootste MMA-vechter aller tijden en deed zijn voorspellingen voor UFC 276.

Mousasi is nooit negatief in het nieuws gekomen, McGregor daarentegen is vaak het onderwerp van ellende. Vaak door de Ier zelf veroorzaakt. Conor McGregor komt in de problemen, hij is populairder dan iedereen was de vraag. ,,Nou, die vent is een cokesnuiver, natuurlijk zal hij in de problemen komen”, was het simpele maar duidelijke antwoord van de Nederlander.

Beste middengewicht ooit

Voor de aartsrivaal van McGregor heeft Mousasi lovende woorden. “Wat vond je ervan dat Khabib Nurmagomedov je wat prees gaf na je laatste overwinning? Hij zei dat je een van de meest onderschatte vechters in MMA bent, wat vond je daarvan? Had je dat van hem verwacht? ,,Dat Khabib dat zomaar zei, ik vond het best cool”, aldus Mousasi.

Mousasi is een in Iran geboren Nederlandse vechter is de huidige middengewicht kampioen bij Bellator. Met een MMA-gevechtsrecord van 58 gevechten en 49 overwinningen. Mousasi beschouwd als een van de meest ervaren middengewicht vechters ooi. Hij zal zijn titel verdedigen tegen Johnny Eblen op Bellator 282 op 24 juni. Het evenement zal plaatsvinden in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut, VS.

Bekijk ook

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Rematch: McGregor zegt ja tegen Mayweather bokswedstrijd

Rematch! McGregor zegt ‘JA’ tegen Mayweather bokswedstrijd

Conor McGregor en Floyd Mayweather zullen voor de tweede keer met elkaar de boksring instappen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page