Coach top vechtsporters positief getest op coronavirus Nieuws
Nieuws

Coach top vechtsporters positief getest op coronavirus

Coach top vechtsporters positief getest op coronavirus
Coach top vechtsporters positief getest op coronavirus

De hoofdcoach van de voormalige UFC-vedergewichtkampioen, José Aldo heeft het coronavirus. Hij werd naar verluidt deze maand positief getest op Covid-19.

André ‘Dedé’ Pederneiras, zit sinds het uitkomen van de coronatest in thuis quarantaine. De 53-jarige Pederneiras richtte de beroemde mixed martial arts-sportschool Nova União op en is zelf een voormalig professioneel MMA-vechter, met een 1-1-2-record.

Pederneiras legde uit hoe hij vijftien dagen geleden symptomen begon te ervaren en hoe hij voedselpakketten heeft gedoneerd. Aangezien Brazilië nog steeds een van de landen is die het zwaarst worden getroffen door de aanhoudende pandemie.

Goede vechter

In 1999 probeerde Pederneiras zonder succes de UFC-weltergewichtkroon te veroveren, op de toenmalige kampioen Pat Miletich. Pederneiras is een zeer bekwame Braziliaanse Jiu-Jitsu-beoefenaar. Heeft een zwarte band onder Carlson Gracie en is een zesvoudig nationaal kampioen in zijn geboorteland Brazilië.

"Ik deed de COVID-19-test en die was positief', zegt Pederneiras uit. "Ik voel mij goed, ik vervul mijn isolement thuis, en mijn grootste zorg op dit moment is om onze fondsenwervingscampagne voort te zetten. Omdat de honger van de minderbedeelden niet kan worden genegeerd in het midden van deze oorlog. Die we vechten om de minder bedeelden te voeden. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws