Coach Poirier: 'McGregor presteerde slecht en ze weten het' Nieuws
Nieuws

Coach Poirier: 'McGregor presteerde slecht en ze weten het'

Coach Poirier: 'McGregor presteerde slecht en ze weten het'

Mike Brown, hoofdcoach van Dustin Poirier slaat terug naar John Kavanagh (coach McGregor). Deze zegt dat de Ier slecht presteerde tegen Poirier voordat hij geblesseerd raakte in hun derde gevecht.

In het derde gevecht was het Poirier die McGregor versloeg via TKO in de eerste ronde (doktersonderbreking) nadat de Ier een gebroken been had opgelopen waardoor de wedstrijd moest worden stopgezet. Waarvan UFC Baas Dana White zegt dat dit komt door een chronische ziekte bij McGregor.

Kavanagh vond dat zijn vechter het goed deed; ,,Het ging fantastisch. Ik dacht dat Conor er echt heel goed uitzag daarbinnen. Ik maakte me helemaal geen zorgen. Ik was eigenlijk heel, heel blij. Bij het 4:30-teken of zelfs het 4:45-teken (van ronde 1) was alles in orde. Ik dacht dat energie er goed uitzag, techniek zag er goed uit", zei Kavanagh.

Wel of niet goed

,,Een paar aanpassingen tussen de rondes door, en ik dacht dat we in ronde 2 goed op weg waren om daar te finishen of het ritme de rest van het gevecht vast te houden. Met dank aan Dustin (Poirier). Hij won. Het is een onbevredigend einde van een gevecht. Het voelt niet goed afgewerkt aan. Geen sluiting", zei Kavanagh, opmerkingen waar Brown het niet mee eens was.

,,Het is niet alleen iemands mening, we hebben het over de scorekaarten van de juryleden. We hadden twee van de juryleden die een 10-8 ronde hadden. Dus ik weet niet hoe iemand zou denken dat dat goed gaat', zei Mike Brown.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws