Coach over Badr Hari: 'Dit maakt hem de kampioen'
Home / Nieuws / Coach over Badr Hari: ‘Dit maakt hem de kampioen’

Coach over Badr Hari: ‘Dit maakt hem de kampioen’

Coach over Badr Hari: 'Dit maakt hem de kampioen'

Badr Hari liep tegen een verlies aan tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek begin deze maand. Al leek het er op dat de kickboksende snel een einde zou maken aan het gevecht, lag hij knock-out op bet canvas van de ring.

Een trap naar het hoofd van Badr eindigde de wedstrijd verrassend. Vrijwel direct na het verlies kwamen er geruchten naar buiten dat de topvechter met pijn in de ring stond, zelfs zijn bicepsspier zou hebben afgescheurd. Ook gingen er stemmen op dat Badr er beter aan deed te stoppen.

De vechter reageerde niet lang na zijn verlies een herkansing te willen tegen de Pool en terug te zullen komen. Daar wordt ongetwijfeld achter de schermen al aan gewerkt. Trainer-coach Said el Badaoui die het stokje over nam van Mike Passenier steekt Badr een hart onder de riem via social media.

Rechtop blijven staan

,,Om op te staan als je down bent, om intenser te vechten als je het moeilijk hebt; om extra moeite te doen als je pijn hebt, om terug te komen als niemand dat van je verwacht, en rechtop te blijven staan als iedereen je naar beneden haalt, dat maakt een kampioen”, schrijft El Badaoui aan en over zijn vechter.

Hoe de zaken er nu voor staan met Badr en wat het plan is voor de toekomst is nog onduidelijk. Volgens insiders zal Badr straks weer verrassen en een comeback maken. Aan tegenstanders geen gebrek, Glory voegde een aantal nieuwe doch oude gezichten toe zoals Alistair Overeem en James McSweeney. Waarvan laatstgenoemde al eens eerder zei een gevecht tegen Badr wel te zien zitten.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page